Zagrij se uz mnoštvo događaja

Zagrij se uz mnoštvo događaja

Kako vrijeme vani postaje hladnije, tako je sve jasnije da je na red došlo grijanje na plesnim podijima i u klubovima jer zima obiluje događajima.

Morcheeba se vraća u Tvornicu kulture 11. prosinca u sklopu Greatest Hits Plugged i Unplugged turneje, a legendarni Zoran Predin i rock sastav Lačni Franz 19. prosinca dolaze u riječki klub Palach. Na klupsku poslasticu Tuborg Open Fair 12. prosinca u Pogon Jedinstvo dolazi nagrađivani drum'n'bass DJ Friction, Petar Dundov live, reper Frenkie, ABOP i CTF!Croatia uz Remi iz Elementala. 

Hladnije doba znači i razmišljanje o najluđoj noći u godini, a u slučaju NYE Croatia riječ je o dvije noći s više od 20 DJ-a i 2 pozornice. Da ti bude nezaboravno pobrinut će se RNB Confusion i Las Vegas Hangover novogodišnji party koji donosi dašak glamuroznih casina u zagrebački Hypo centar, dok će u znaku techna biti Boogaloo uzAxela Karakasisa. 

Grije li te sama pomisao na festivale i zajedništvo s glazbenim istomišljenicima, sretni smo što ti možemo najaviti jubilarno 15. izdanje najboljeg velikog europskog festivala - EXIT festivala u Novom Sadu. Nemoj propustiti ograničeni broj ulaznica po izuzetno povoljnim cijenama koje kreću u prodaju ovaj petak 12. prosinca točno u 12 sati, samo na www.entrio.hr.

U prodaji su već ulaznice za Outlook, nagrađivani bass i soundsystem festival, kao i za crnogorski Southern Soul Festival koji se održava na najdužoj pješčanoj plaži na Mediteranu.

Spremi se za mnoštvo zimskih događaja uz Entrio i ne zaboravi da te do njih vodi samonekoliko klikova iz topline vlastitog doma. 

upit
ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v

Pošaljite upit

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina