Školska putovanja (30)

Ovaj izlet savršen je za djecu koja žele uroniti u čarobni svijet bajki i prirode.

Početak dana obilježit će posjet "Ivaninoj kući bajke", gdje će se djeca moći družiti s bajkovitim bićima i uživati u čarobnoj atmosferi bajki Ivane Brlić Mažuranić,po želji grupe moguće i radionice u sklopu obilaska.

Nakon posjeta ukoliko grupa želi uz stručno vodstvo posjetit ćemo Zavičajni muzej Ogulin i upoznati se s bogatom poviješću i kulturom ovog kraja.

Organizirani ručak u restoranu.

Dan će se zaključiti opuštanjem uz prekrasno jezero Sabljaci, gdje ćete se moći uživati u šetnji, BEZ KUPANJA ili jednostavno uživati u igri i prirode

Jednodnevni izlet u Božićno selo Gornji Dolac za učenike i obitelji sa autobusom iz Splita

Uživajte u magiji Božića u Božićnom selu Gornji Dolac!
Ovaj jednodnevni izlet iz Splita uključuje prijevoz autobusom, ručak u restoranu u selu i stručnu pratnju turističkog vodiča.
Božićno selo Gornji Dolac je jedinstveno adventsko odredište u Dalmaciji. Smješteno je u brdskom selu Gornji Dolac, u blizini Omiša. Selo je ukrašeno s više od 3 milijuna lampica, a posjetitelji mogu uživati u raznim atrakcijama, kao što su:
Razgledavanje bajkovitih kućica
Bajkovite kućice u Božićnom selu Gornji Dolac
Susret s Djedom Božićnjakom
Vožnja kočijom
Djeca mogu sudjelovati u raznim kreativnim radionicama
Ovaj izlet je savršen način za učenike da dožive čarobnu atmosferu Božića.

Cijena izleta je 30euro po učeniku sa uključenim ručkom.

Već od 15euro po učeniku bez ručka!!!

JEDNODNEVNI IZLET MOSTAR I MEĐUGORJE

Posjetite Mostar i Međugorje na jednodnevnom izletu. Mostar kao središte i glavni grad Hercegovine oduvijek je privlačio posjetitelje iz cijelog svijeta. Nalazi se na rijeci Neretvi koja razdvaja i spaja muslimansku i kršćansku stranu grada.
Nakon Mostara posjetite Međugorje,poznato hodočasnićko mjesto u Hercegovini. Međugorje privlači veliki broj kršćanskih hodočasnika,posebno za obljetnicu ukazanja.

KANAL SVETOG ANTE I TVRĐAVA SVETOG NIKOLE SA ŠIBENIKOM

Ovaj jednodnevni izlet pružit će vam priliku da istražite bogatu kulturnu i povijesnu baštinu Šibenika, uživate u prekrasnom krajolika kanala svetog Ante i posjetite tvrđavu svetog Nikole.
Također imat ćete priliku kušati lokalne specijalitete tijekom ručka u okolici Šibenika te uživati u panormaskoj vožnji do idiličnog Primoštena.

Molimo vas da se pridržavate dogovorenih vremena polaska i povratka te slijedite upute vodiča kako bi vam osigurali ugodno i bezbrižno putovanje. Uživajte u istraživanju ljepota Šibenika i okolice!

Ovaj izlet je idealan za sve učitelje koji žele istražiti prirodne ljepote,kulturno blago i gastronomske užitke Dalmacije.
U Nacionalnom parku Krka imat ćete priliku uživati u prekrasnom krajoliku,razgledati Skradinski Buk i saznati više o bogatoj povijesti i kulturi ovog područja.
Panoramska vožnja akvatorijem pružit će vam jedinstveni pogled na obalu i otoke.
Razgled grada Šibenika omogućit će vam da upoznate povijest i kulturu ovog drevnog grada.

Rezervirajte svoj izlet već danas i doživite Dalmaciju na jedinstven način!

Dragi učenici i profesori,veliko nam je zadovoljstvo ponuditi Vam organizaciju jednodnevnog izleta za Nacionalni park Krka s posjetom Čavoglavama,opcijom doplate za Dalmatinski ručak te posjetom drugim lokalitetima.

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina