Školska putovanja (27)

Jednodnevni izlet u Božićno selo Gornji Dolac za učenike i obitelji sa autobusom iz Splita

Uživajte u magiji Božića u Božićnom selu Gornji Dolac!
Ovaj jednodnevni izlet iz Splita uključuje prijevoz autobusom, ručak u restoranu u selu i stručnu pratnju turističkog vodiča.
Božićno selo Gornji Dolac je jedinstveno adventsko odredište u Dalmaciji. Smješteno je u brdskom selu Gornji Dolac, u blizini Omiša. Selo je ukrašeno s više od 3 milijuna lampica, a posjetitelji mogu uživati u raznim atrakcijama, kao što su:
Razgledavanje bajkovitih kućica
Bajkovite kućice u Božićnom selu Gornji Dolac
Susret s Djedom Božićnjakom
Vožnja kočijom
Djeca mogu sudjelovati u raznim kreativnim radionicama
Ovaj izlet je savršen način za učenike da dožive čarobnu atmosferu Božića.

Cijena izleta je 30euro po učeniku sa uključenim ručkom.

JEDNODNEVNI IZLET MOSTAR I MEĐUGORJE

Posjetite Mostar i Međugorje na jednodnevnom izletu. Mostar kao središte i glavni grad Hercegovine oduvijek je privlačio posjetitelje iz cijelog svijeta. Nalazi se na rijeci Neretvi koja razdvaja i spaja muslimansku i kršćansku stranu grada.
Nakon Mostara posjetite Međugorje,poznato hodočasnićko mjesto u Hercegovini. Međugorje privlači veliki broj kršćanskih hodočasnika,posebno za obljetnicu ukazanja.

KANAL SVETOG ANTE I TVRĐAVA SVETOG NIKOLE SA ŠIBENIKOM

Ovaj jednodnevni izlet pružit će vam priliku da istražite bogatu kulturnu i povijesnu baštinu Šibenika, uživate u prekrasnom krajolika kanala svetog Ante i posjetite tvrđavu svetog Nikole.
Također imat ćete priliku kušati lokalne specijalitete tijekom ručka u okolici Šibenika te uživati u panormaskoj vožnji do idiličnog Primoštena.

Molimo vas da se pridržavate dogovorenih vremena polaska i povratka te slijedite upute vodiča kako bi vam osigurali ugodno i bezbrižno putovanje. Uživajte u istraživanju ljepota Šibenika i okolice!

Ovaj izlet je idealan za sve učitelje koji žele istražiti prirodne ljepote,kulturno blago i gastronomske užitke Dalmacije.
U Nacionalnom parku Krka imat ćete priliku uživati u prekrasnom krajoliku,razgledati Skradinski Buk i saznati više o bogatoj povijesti i kulturi ovog područja.
Panoramska vožnja akvatorijem pružit će vam jedinstveni pogled na obalu i otoke.
Razgled grada Šibenika omogućit će vam da upoznate povijest i kulturu ovog drevnog grada.

Rezervirajte svoj izlet već danas i doživite Dalmaciju na jedinstven način!

Dragi učenici i profesori,veliko nam je zadovoljstvo ponuditi Vam organizaciju jednodnevnog izleta za Nacionalni park Krka s posjetom Čavoglavama,opcijom doplate za Dalmatinski ručak te posjetom drugim lokalitetima.

Plava Laguna je prirodno utočište za brojne morske životnje,uključujući ribe,koralje i školjke. Okružena je s tri otoka što joj daje jedinstveni izgled.
Na ovom izletu ćete uživati u kristalno čistom moru,pješčanom dnu i bogatom podvodnom svijetu.

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina