Aranžmani (289)

RESTORAN ADRIATIC - lokacija, tradicija i vrhunska usluga u gradu Splitu

Restoran Adriatic je jedno od mjesta koje privlači mnoge svojom lokacijom, tradicijom i vrhunskom uslugom kroz dugi niz godina. Restoran je lociran na Sustipanu, iznad mora i podno Marjana, s panoramskim pogledom na Brač, Šoltu, Čiovo i vrata Grada Splita. Terasa, locirana u sjenci hridi i uvijek umjereno vjetrovita ima posebnu ulogu u vizuri ove lokacije.

MILNA DAY TRIP

Take a ride with us to the Olive Oil Museum where we will share with you the story of this island’s traditions and history. Next, we’ll drive to Vidova Gora, the highest point on Brač where you’ll enjoy the spectacular view of Bol and the surrounding islands.

Followed by a descent to the Smrka bay for a refreshing swim in the privacy of this secluded location. The tour ends in Milna, where we visit our family konoba, or wine cellar, for a tasting of traditional homemade products (such as cheese, sweets, wine and liqueurs..).

Doživite otok Hvar u proljeće u Resort Fontani

Resort Fontana je smješten na padini borove šume u blizini mora, u slikovitom gradu Jelsi na otoku Hvaru. Preljepi krajolik, umjerena klima, brojni kulturni i povijesni spomenici, lijepe plaže, mnogo restorana i faćia pozivaju vas da posjetite Jelsu.
Resort se sastoji od manjih paviljona i 333 smještajne jedinice. Svi apartmani i sobe nude savršenu priliku za opuštanje i jedinstveni pogled. U glavnoj zgradi se nalazi restoran, bazen sa šakom i dvorana za fitnes. Recepcija je zajednička za cijeli resort, te se nalazi na vrhu brda u blizini glavne ceste.

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt

Smokvina