O nama

Tvrtka Smokvina travel d.o.o. (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, itd.) je vlasnik web stranica www.smokvina.com i www.smokvina.hr („web stranica“). Stvorili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.

Molimo Vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Naša tvrtka ima sjedište u Splitu, Republika Hrvatska. Možete nas kontaktirati radi bilo kakvih pitanja ili pritužbi vezanih uz našu politiku privatnosti ili rukovanje osobnim podacima na mail:

info@smokvina.hr

Da biste organizirali školske izlete, ekskurzije, maturalce, apsolventske, školska putovanja, osnovnoškolska i srednjoškolska putovanja, kao i sindikalna putovanja, poslovna putovanja i organizaciju kongresa i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu, evo nekoliko koraka koje trebate slijediti:

Planiranje i priprema:
Rezervacija smještaja i prijevoza:
Organizacija aktivnosti:
Briga o putnicima:
Koordinacija i nadzor:
Napomena: Organizacija putovanja može biti kompleksna, stoga je preporučljivo potražiti pomoć agencije koja se bavi organizacijom putovanja i koja će vam pomoći u provedbi ovih koraka.

Ove upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana sastavni su dio Ugovora odnosno vouchera koji su sklopljeni između T.a. Smokvina i putnika/ugovaratelja putovanja koji se prijavljuje za turistički aranžman.

Kako potvrditi rezervaciju?
Kako bi potvrdili rezervaciju trebate poslati akontaciju.
Akontacija je 30% od ukupnog iznosa rezervacije.
Akontaciju treba poslati u roku od 72 sata.

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina