Grupna putovanja, školski izleti, ekskurzije, maturalci, apsolventska putovanja, školska putovanja, osnovnoškolski, srednjoškolski

Da biste organizirali školske izlete, ekskurzije, maturalce, apsolventske, školska putovanja, osnovnoškolska i srednjoškolska putovanja, kao i sindikalna putovanja, poslovna putovanja i organizaciju kongresa i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu, evo nekoliko koraka koje trebate slijediti:

Planiranje i priprema:
Rezervacija smještaja i prijevoza:
Organizacija aktivnosti:
Briga o putnicima:
Koordinacija i nadzor:
Napomena: Organizacija putovanja može biti kompleksna, stoga je preporučljivo potražiti pomoć agencije koja se bavi organizacijom putovanja i koja će vam pomoći u provedbi ovih koraka.

Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,

Želimo vam se predstaviti kao vaš partner za grupna putovanja. Naša agencija nudi organizaciju različitih putovanja, uključujući učenička, maturalna i apsolventska putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki itinerar prilagođavamo vašim željama i interesima grupe te ga obogatimo posjetom znamenitostima i razgledom dodatnih gradova.

Na našoj web stranici www.smokvina.hr možete pronaći veliki izbor putovanja autobusom, zrakoplovom i vlakom u različite destinacije u Europi te maturalna krstarenja Mediteranom. Također, predlažemo i izbor putovanja u Hrvatskoj, prvenstveno namijenjenih učenicima osnovnih škola.

Uz maturalna putovanja, u ponudu uvrštavamo i prijedloge jednodnevnih i višednevnih izleta u Hrvatskoj i susjednim europskim državama. Slobodno nam se javite s punim povjerenjem jer možemo pretvoriti bilo koje putovanje koje pronađete na našim stranicama u vaše putovanje.

Sigurnost putnika na prvom je mjestu, stoga se naša autobusna putovanja baziraju na poštivanju vrlo strogih propisa Europske zajednice. Na turama koje uključuju noćenja u više hotela u različitim mjestima ili gradovima, hoteli iste kategorije ne mogu se međusobno uspoređivati.

Naši programi putovanja uvijek uključuju kategorije hotela važeće za pojedine zemlje. Kod putovanja za mlade posebnu pažnju posvećujemo organizaciji večernjih izlazaka i zabavnih programa, a naši pratitelji na putovanju uvijek su spremni dati korisne smjernice za istraživanje odredišta.

Organiziramo i sindikalna putovanja s mogućnošću otplate u više mjesečnih obroka. Također, nudimo organizaciju kongresa i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu, te team building aranžmane za dobru zabavu i opuštanje s prijateljima i suradnicima.

Kvaliteta naših usluga nikada ne ide ispod davno zadanih standarda, a nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu.

Kada krenete na putovanje, prepustite organizaciju nama i razmišljajte samo o uspješno obavljenom poslu ili uživanju u avanturi.

Sretan put,

Smokvina

upit
ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v

Pošaljite upit

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina