MINSK NOVA GODINA 2018.

(ID: PU-2616)

NEOTKRIVENA TURISTIČKA DESTINACIJA NA KRAJNJEM ISTOKU EUROPE, JEDINSTVENI GRAD - VREMEPLOV S GRANDIOZNOM SOVJETSKOM ARHITEKTUROM I PROSTRANIM TRGOVIMA I AVENIJAMA. ŠARMANTNA, ČISTA I SIGURNA BJELORUSKA METROPOLA SA SKORO 2 MIL. STANOVNIKA. SJAJNE CIJENE I DOBAR NOĆNI ŽIVOT. TELEPORTIRAJTE SE S ALGA TRAVEL U DOBA HLADNOG RATA, 20 GODINA NAKON PADA BERLINSKOG ZIDA!

6 dana autobusom

Program putovanja

1. dan. ZAGREB, VARŠAVA

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506.Vožnja kroz Mađarsku i Slovačku uz kratka zadržavanja i odmore tijekom puta. Smještaj u hotel u Varšavi u večernjim satima. Večernja šetnja i obilazak Varšave. Noćenje.

2. dan. VARŠAVA, MINSK

Doručak. Prelazak poljsko-bjeloruske granice. Fakultativni posjet impresivnoj TVRĐAVI HEROJU (sa divovskom skulpturom branitelja tvrđave) u Brestu. Nastavak vožnje kroz Bjelorusiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Minsk u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan. MINSK

Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: GRADSKA KAPIJA (TORNJEVI BLIZANCI), LENJINOV TRG, TRG NEZAVISNOSTI, ZGRADA VLADE, CRVENA CRKVA SV.SIMONA I HELENE, SVEUČILIŠTE, AVENIJA NEZAVISNOSTI, ZGRADA KGB-A, GLAVNA POŠTA, GUM SHOPPING CENTAR, OKTOBARSKI TRG, PALAČA REPUBLIKE, , MUZEJ DOMOVINSKOG RATA, DOM VOJNIH OFICIRA, CIRKUS, GORKI PARK I DIVOVSKI PANORAMSKI KOTAČ, NACIONALNA KNJIŽNICA (NAJČUDNIJA KNJIŽNICA NA SVIJETU, U OBLIKU DIJAMANTA ILI ZVIJEZDE SMRTI IZ FILMA STAR WARS), TRG POBJEDE, CRKVA ALEKSANDRA NEVSKOG. Noćenje.

4. dan. MINSK, NOVA 2018.

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: OTOK SUZA, STARI GRAD NA OBALI RIJEKE SVISLOČ (NASELJE SV.TROJSTVA), KATEDRALA SV.DUHA, KATEDRALA SV.PETRA I PAVLA, GRADSKA VIJEĆNICA, BAROKNA KATOLIČKA KATEDRALA DJEVICE MARIJE, LENJINOVA ULICA… Slobodno poslijepodne. Slobodno vrijeme i pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2018. u nekom od noćnih pubova i barova ili na ulicama Minska. SRETNA NOVA 2018… Noćenje.

5. dan. MINSK

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Mogućnost fakultativnog izleta u vojno-povijesni kompleks “STALJINOVA LINIJA”, 30 km od Minska. Odlazak iz Minska u pravcu Hrvatske. Vožnja uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Smještaj u hotel u Poljskoj. Noćenje.

6. dan. ZAGREB

Doručak. Vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi: 3.190 kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
3 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Minsku,
2 noćenja s doručkom u Poljskoj,
razglede prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte,
fakultativni posjet TVRĐAVI HEROJU 10€,
viza za Bjelorusiju,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Minsk

Minsk je glavni i najveći grad Bjelorusije. U Minsku je također i sjedište Zajednice Neovisnih Država. Kao glavni grad, Minsk ima poseban administrativni status, uz to je i sjedište istoimene oblasti. Leži na rijekama Svisloču i Njamizi. 

Pošaljite upit

MINSK NOVA GODINA 2018.


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit