Školska putovanja Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,

(ID: AR-1992)

Školska putovanja Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,

Opis ponude

Školska putovanja

Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,

zadovoljstvo nam Vam se predstaviti kao Vašeg partnera za grupna putovanja. Želimo Vam ponuditi organizaciju grupnih putovanja, učeničkih, maturalnih i apsolventskih putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Svaki od itinerara prilagoditi ćemo vašim željama, te ga obogatiti razgledom dodatnih gradova i posjetom odabranim znamenitostima, kako bi putovanje što više prilagodili interesima vaše grupe i vrsti škole.

Naša internet stranica www.smokvina.com obuhvaća veliki izbor putovanja autobusom, programe putovanja zrakoplovom do velikih europskih prijestolnica, putovanja vlakom u srednjoeuropske gradove, vrlo privlačna maturalna krstarenja Mediteranom i programe koji povezuju više različitih vrsta prijevoza.
Također predlažemo i izbor putovanja Hrvatskom prvenstveno namjenjen učenicima osnovnih škola koji tek spoznaju bogatstva i raznolikosti naših regija, pritom se uvodeći u čaroban svijet putovanja.

Učeničkim najčešće podrazumijevamo maturalna putovanja, pritom zanemarujući interes mladih ljudi za ostalim, kraćim organiziranim putovanjima. Zato u ponudu uvrštavamo i prijedloge jednodnevnih i višednevnih izleta Hrvatskom i susjednim europskim državama.
Slobodno nam se javite s punim povjerenjem, poslati ćemo vam ponudu putovanja prema vašem izboru, bilo koje putovanje koje pronađete na našim stranicama možemo pretvoriti u VAŠE putovanje.

Naša se autobusna putovanja baziraju na poštivanju vrlo strogih propisa Europske zajednice vezanih uz sigurnost putnika, satnice te dnevnog i tjednog odmora vozača.

Na našim programima putovanja uvijek su navedene kategorije hotela važeće za pojedine zemlje. Na turama koje uljučuju noćenja u više hotela u različitim mjestima ili gradovima, hoteli iste kategorije ne mogu se međusobno uspoređivati.

Na prvom mjestu su nam potrebe mladog čovjeka na putovanju, tako da osim opsežnog razgledavanja kulturnih znamenitosti ostavljamo putniku dovoljno slobodnog prostora za samostalno istraživanje uz uvijek korisne smjernice za koje su zaduženi naši sveprisutni pratitelji na putovanju. Bitno je naglasiti i to da bez obzira na to što imamo za cilj postići što povoljniju cijenu aranžmana, nikad kvalitetom ne idemo ispod davno zadanih standarda. Nudimo Vam najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Kod putovanja za mlade posebnu pažnju poklanjamo organizaciji večernjih izlazaka i zabavnih programa u što su se mogli uvjeriti putnici na novogodišnjim i apsolventskim putovanjima u našoj organizaciji u proteklih nekoliko godina...

Organiziramo i sindikalna putovanja sa mogućnošću otplate u više mjesečnih obroka.

Obratite nam se sa punim povjerenjem i kad krenete na poslovno putovanje razmišljajte jedino o uspješno obavljenom poslu, a ostalo prepustite timu Smokvina.

Obratite nam se s punim povjerenjem za organizacije kongresa i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu.

A želite li se dobro zabaviti i opustiti u natjecanju s prijateljima i suradnicima zatražite ponudu aranžmana za team building.


Pošaljite upit

(ID: AR-1992) Školska putovanja Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit