PUTEVIMA SV. FRANJE

(ID: AR-2268)

08. - 12.05.2024.

Polasci: Našice,Karlovac,Zagreb i Rijeka

Opis ponude

1.DAN: Polazak iz Našica ispred franjevačke crkve u 18.00 sati, iz Zagreba, Karlovca i Rijeke. Noćne vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju...


2. DAN: ... i Italiju do LA VERNE, svetišta u Apeninskom gorju u kojemu se raspeti Isus ukazao sv. Franji, te mu dao stigme. Sveta misa i razgled svetišta. Nastavak vožnje do ASSISA, gradića u pokrajini Umbria, rodnog mjesta sv. Franje i sv. Klare. Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora posjet bazilici Gospe od Anđela (Porcijunkula) koljevke franjevaštva. Večera. Noćenje.


3.DAN: Sveta misa. Doručak.  Nastavak razgledavanja Assisa: Bazilika i grob sv. Franje, bazilika i grob sv. Klare, stara gradska jezgra, crkva sv. Damjana… te CARCERO, gdje se povlačio na molitvu i kontemplaciju. Slobodno za vlastite potrebe. Večera.
Noćenje.


4.DAN: Doručak. Odlazak u dolinu Rieti i posjet samostanima, koji su vezani uz događaje i život sv. Franje. GRECCIO - na tom je mjestu napravio prve žive jaslice - Sveta misa. FONTE COLOMBO - gdje je napisao prvo pravilo. Vožnja do CASCIE i posjet
samostanu i crkvi gdje se nalazi grob sv. Rite. Slobosno za vlastite pobožnosti i potrebe. Povratak u Assis. Večera. Noćenje.


5.DAN: Doručak. Vožnja do PADOVE. Posjet svetištu sv. Leopolda Bogdana Mandića i sv. Antuna Padovanskog. Sv. Misa i slobodno za vlastite pobožnosti i potrebe. Nastavak vožnje i dolazak u Našice u kasnim večernjim satima.

Cijena

400 eura

Cijena uključuje

prijevoz turističkim autobusom, obroci i noćenja po programu u hotelima***, boravišnu pristojbu, duhovno i stručno vodstvo, vožnja taksijem do Carcere, svi ulazi u gradove te parkinzi i takse, troškove organizacije putovanja i jamčevinu turističkih aranžmana polica br.45-7002927076 i osiguranje od odgovornosti polica br. 11-7002927088 kod Uniqa osiguranja.

Cijena ne uključuje

doplatu za jednokrevetnu sobu (75,00 eura), eventualne ulaznice u muzeje. Preporučamo dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje i dobrovoljno putno osiguranje od otkaza u slučaju bolesti putnika 15,00 eura


Pošaljite upit

(ID: AR-2268) PUTEVIMA SV. FRANJE


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit