FATIMA AVION

(ID: AR-2153)

Polasci:

23.5.2024. - POPUNJENO!
29.6.2024 - Prijave u tijeku
19.7.2024. - Prijave u tijeku

Polasci iz :Zračna luka "Franjo Tuđman", Zagreb
Prijevoz :Zrakoplovom
Cijena :950,00 €

Opis ponude

1. dan,ZAGREB – LISABON

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 04.30 sati kod šaltera informacija i predaja karata putnicima. Predaja prtljage i carinske formalnosti. Let za Munchen u 06.20 let LH1731. Polazak iz Munchena za Lisabon u 11.20, let LH 1778. Dolazak u Lisabon u 13.35. Razgled Lisabona autobusom: četvrt Belem sa samostanom Mosteiro dos Jeronimus u gotičko-renesansnom stilu, tvrđava Tore de Belem i spomenik portugalskim osvajačima, crkva sv. Antuna, stara gradska jezgra…. Smještaj u hotel. Sveta misa. Večera. Noćenje.

2. dan,FATIMA

Doručak. Odlazak na križni put do sela Aljustrel i razgled rodnih kuća vidioca Jacinte, Franje i Lucije. Sveta misa. Ručak. Razgled svetišta nastalog na mjestu ukazanja 1917. godine. Slobodno za kupnju suvenira i vlastite potrebe. Večera. Odlazak na večernju procesiju. Noćenje.

3. dan,FATIMA - ALCOBACE – NAZAREA – BATALHE -FATIMA

Sveta misa. Doručak. Odlazak do ALCOBACE, posjet velebnoj gotičkoj Mrarijinoj crkvi, nastavak do NAZAREA i boravak u tipičnom ribarskom selu na obali Atlantika u kojem se nalazi jedno od najstarijih svetišta Portugala ''Gospe od Nazarea''. Izlet završavamo u BATALHI, u kojoj se nalazi poznati dominikanski samostan i bazilika Santa Maria de Vitoria. Povratak u Fatimu. Večera. Večernja procesija sa svijećama. Noćenje.

4. dan,OIMBRA - SANTIAGO DE COMPOSTELA

Sveta misa. Doručak. Vožnja do COIMBRE – najvećeg grada središnje portugalske regije Costa Prate. Razgled i šetnja starom gradskom jezgrom i slobodno za vlastite potrebe. Nastavak vožnje do PORTA i slobodno za šetnju starom gradskom jezgrom. Vožnja prema Španjolskoj do SANTIAGA DE COMPOSTELE – svetišta Sv. Jakova apostola u pokrajini Galiciji. Poslije Jeruzalema i Rima treće na svijetu hodočanićko mjesto u srednjem vijeku. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan,SANTIAGO DE COMPOSTELA - BRAGA - FATIMA

5.Doručak. Razgled svetišta i romaničke katedrale. Sv. Jakova sa svečevim grobom. Sveta misa. Odlazak do BRAGE i svetišta BON JESUS DO MONTE na - brijegu visokom 400 m do kojeg vodi velebno stubište. Razgled svetišta i nastavak vožnje do Fatime. Smještaj u hotel. Večera. Odlazak na procesiju sa svijećama. Noćenje.

6. dan, LISABON - ZAGREB

Sveta misa. Doručak. Slobodno za vlastite pobožnosti i potrebe. Vožnja do LISABONA i odlazak na aerodrom. Let za Munchen u 14.25 sati, let LH1779. Dolazak u Munchen u 18.25 sati te let za Zagreb u 20.20 LH 1730. Slijetanje u Zagreb u 21.20 čime završava naše hodočašće.

Cijena

950 eura

Cijena uključuje

povratnu avionsku kartu Zagreb - Lisabon - Zagreb, prtljagu do 20 kg i 8 kg ručne prtljage, aerodromske pristojbe, smještaj u hotelima*** i obroke po programu, transfere turističkim autobusom u Portugalu, duhovno i stručno vodstvo, razglede po programu, putna osiguranja (zdravstveno i otkaz u slučaju bolesti) trošak organizacije putovanja i jamčevinu turističkih aranžmana br. 45-7002927076, te osiguranje od odgovornosti br police 11-7002927088 kod Uniqa osiguranja.

Cijena ne uključuje

Nadoplatu za jednokrevetnu sobu 120,00 eur.


Pošaljite upit

(ID: AR-2153) FATIMA AVION


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit