MILANO I JEZERA SJEVERNE ITALIJE NOVA GODINA 2024. AUTOBUSOM IZ ZAGREBA

(ID: AR-2178)

Milano-Lugano-Como

30.12.-01.01.2024.

3 dana/2 noćenja

Opis ponude

1.dan. ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – MILANO
Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska).Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom.
Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sata. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Vožnja do MILANA. Razgled grada: DVORAC OBITELJI SFORZA, KAZALIŠTE LA SCALA, KATEDRALA, VIA VITTORIO EMANUELE, BIBLIOTECA AMBROSIANA , SANTA MARIA DELLE GRAZIE… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.


2.dan. LUGANO (ŠVICARSKA) – LAGO DI COMO - MILANO – NOVA 2024.
Doručak. Fakultativni izlet U Švicarsku i na Jezero Como. Vožnja prema gradu LUGANO – švicarski Monte Carlo .
Razgled grada: KATEDRALA SVETOG LOVRE , CRKVA SVETE MARIJE OD ANĐELA , S POZNATOM FRESKOM KRISTOVE MUKE, PARCO CIVICO, VILLA CIANI, PIAZZA RIFORMA, GRADSKA VIJEĆNICA I ZNAMENITE VELIKE ŠAHOVSKE PLOČE, VIA NASSA, VILLA FAVORITA,… Odlazak do slikovitog grada Coma na istoimenom jezeru, najdubljem u Europi, oaze mira i tišine nedaleko od Milana. Razgled grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kavanama, kao i slikovitoj srednjovjekovnoj četvrti. DOČEK NOVE 2024. NA ULICAMA, TRGOVIMA MILANA ili u nekom od barova. SRETNA NOVA 2024!. . . Noćenje.


3.dan. BOROMEJSKI OTOCI – STRESA – RIJEKA – ZAGREB
Doručak. Odlazak u Stresu. Stresa je gradić poznat po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije.Izlet brodom (uz doplatu) po jezeru s posjetom prekrasnim, a ne tako poznatim Borromejskim otocima Isolla Bella i Dei Pescatori.
Isolla Bella je otok – palača iz 1632. godine. Vrtovi se stepenasto spuštaju 37 metara i imaju čak 10 terasa. Fakultativni izlet na Boromejske otoke. Nakon izleta šetnja Stresom i slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja uzduž jezera do slikovitog gradića ARONE. Dolazak na Lago d' Orta i obilazak mjesta Orta San Giulio. Nastavak putovanja za Hrvatsku. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena

Cijena aranžmana: 210€ (1582,26 kn)

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba.
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/4€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju.

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, razgledi po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Milanu/okolica, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, fakultativni izlet u Švicarsku i na Jezero Como 25€, fakultativni izlet na Boromejske otoke 30€, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) na upit, putno osiguranje.

Napomena

Mogućnost doplate za sjedala u autobusu:
Sjedala 1. red ( sjedalo 3 i 4) i 2. red ( sjedalo 5,6,7 i 8) - 15€ / 113,02kn po osobi


Pošaljite upit

(ID: AR-2178) MILANO I JEZERA SJEVERNE ITALIJE NOVA GODINA 2024. AUTOBUSOM IZ ZAGREBA


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit