Poslovni centar - Hotel Well**** Terme Tuhelj

(ID: AR-1506)

Odaberite već danas svoju poslovnu meku gdje ćete organizirati skupove o kojima će se pričati! Radionica, seminar, kongres ili teambuilding u prirodnom okuženju pravo je rješenje za Vašu tvrtku! Poslovna ponuda Terma Tuhelj predstavlja moderan, inovativan, drukčiji pristup klijentima, s potpunom organizacijskom potporom te kompletnom koordinacijom od početka do kraja poslovnog skupa.

Opis ponude

Doživite MICE destinaciju nadomak Zagreba okruženu modernom arhitekturom, prirodom, wellness-om i vrhunskom gastronomijom. Savjetovat ćemo Vas o novitetima u kongresnom turizmu, prilagoditi programe profilu Vaše tvrtke te Vam s velikim veseljem pripremiti kompletan program.

 
 

KONGRESNE DVORANE

Dvorane u hotelu Well**** Terme Tuhelj i u Dvorcu Mihanović omogućavaju poslovnim gostima nesmetano odvijanje poslovnog programa, a raspolažu s prihvatom od 15 do 350 osoba. Različite dimenzije, postavi, tehnička opremljenost i prirodan izvor svjetla, uvelike će Vam pomoći oko realizacije. Poslovnim gostima omogućili smo besplatno korištenje bežićnog interneta u dvoranama i sobama kao i besplatan parking.


 
 

UGOSTITELJSKA PONUDA

Uz svaki poslovni skup, važna je i ugostiteljska ponuda koja će Vam pružiti predah od radnog rasporeda. Svi znamo da se važni poslovi sklapaju u neformalnim atmosferama pa isprobajte i posebnu ponudu coffe break-a, poslovnih ručkova i večera, domjenka i gala večera. U mogućnosti smo organizirati i vanjska druženja uz bazene, u amfiteatru i na ostalim lokacijama kao i posebna pića dobrodošlice i tematske večere.


 
 

TEAMBUILDING AKTIVNOSTI

Teambuilding aktivnosti nisu samo zabava i smijeh, to su aktivnosti koje potiču kreativnost, međusobnu komunikaciju i timski rad. S ciljem postizanja kvalitetnijih rezultata u korporativnim procesima i motivaciji radnog tima, u suradnji s vodećim stručnjacima, Terme Tuhelj organiziraju niz raznovrsnih teambuilding programa!


 
 

SELFNESS KONGRES

Zašto rad ne bi bio zabavan i drugačiji? Pokažite svojim sudionicima da imate drugačiji pristup organizaciji poslovnih događanja gdje osim na postizanje poslovnih ciljeva i kreiranje razvojne politike, mislite na njihovo zdravlje i dobar osjećaj. Selfness kongres besplatan je za organizatora i ne remeti radni raspored.

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1506) Poslovni centar - Hotel Well**** Terme Tuhelj


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit