Hotel Lavina na Jahorini

(ID: AR-1859)

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Europe. Smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja.

Opis ponude

 

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocjenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skija[ku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

 

               

 

Hotel ima 23 velika i luksuzna apartmana sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje. Svaki apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Broj osoba u apartmanima nije ograničen.  

U ponudi su četiri različita tipa apartmana: Junior apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Wedding apartman.

 

               

 

 

Cijene su izražene u eurima po osobi po danu na bazi polupansiona (noćenje, večera i doručak sa bife stola.

 

• Djeca do 5 godina sa dvoje odraslih u sobi / apartmanu ne plaćaju smjestaj . Djeca od 5-12 god. imaju popust 50% ukoliko su u sobi sa dvoje odraslih.

• Treća odrasla osoba u sobi na pomoćnom ležaju ima popust od 30% na redovnu cijenu. Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu imaju popust po 30% na redovnu cijenu.
• Peta odrasla osoba u Delux suite apartmanu ima popust na redovnu cijenu od 50 %.
• Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60 % od redovne cijene.


• Dječja igraonica u terminu 10-22:30 h. Za goste van hotela čuvanje djece 5KM po satu. Moguće angažiranje babysitterice i mimo radnog vremena igraonice.
• Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

 

Check In je iza 15h, check OUT do 11 h. Tokom zimske sezone svako večer uživo muzika u Klubu Lavina.

 

U periodima oko Nove Godine i praznika Sretenje (12-18.febr.) ne pravimo rezervacije ispod 7 noćenja i za potvrdu rezervacija biće potrebno uplatiti 100 % avansa.

Cijena uključuje

U cijenu je uključeno korištenje wellness centra (bazen, sauna i parno kupatilo u trajanju od 120 minuta po danu) i fitness centra (60 min po danu).

Cijena ne uključuje

U cijenu nisu uključeni boravišna taksa i osiguranje čija cijena iznosi 1,30 € po osobi po danu (djeca do 12 godina ne plaćaju taksu već samo osiguranje u iznosu od 0,30 €).

Napomena

Bife se postavlja u situaciji kada ima preko 10 osoba na obroku.

Ukoliko dođe do otkazivanja rezervacije hotel ne vrši povrat novca, ali uplaćeni novac se može iskoristiti u toku tekuće godine (ovo se odnosi na otkazivanje u roku od najmanje 14 dana prije dana dolaska).
Ukoliko dođe do prijevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) pored iskorištenog dijela aranžmana obračunava se 50 % od neiskorištenog aranžmana. Hotel ne uvažava loše vrijeme i slične situacije kao razlog prijevremenog odlaska.


Pošaljite upit

(ID: AR-1859) Hotel Lavina na Jahorini


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit