Pension Vlašić Ski Bosna i Hercegovina

(ID: AR-1487)

Opis: Izgrađen je u planinskom stilu s
mnogo drva, a nalazi se pored žičare i
skijaških staza.

Opis ponude

Pansion Vlašić Ski Bosna i Hercegovina

Planina Vlašić posjeduje idealne uslove za boravak tokom cijele godine. Aktivni odmor u toku ljeta i zime iz godine u godinu postaje sve veća atrakcija. Vlašić je kraj ljubaznih ljudi, raznovrsne ponude i prirode, pa i kad nema skijanja zabave ne nedostaje.

Pansion Vlašić Ski je idealno mjesto za uživanje na planini Vlašić. Ovisno o vašim željama i potrebama, možemo preuzeti odgovornost za potpunu ili djelomičnu organizaciju svih vrsta skupova. Za bilo kakvu informaciju, rezervaciju smještaja, te pomoć oko realizacije samog skupa stojimo Vam na raspolaganju.

Nudimo vam organizaciju sljedećih skupova:

  • · Organizacija poslovnih sastanaka
  • · Organizacija seminara
  • · Organizacija promocija
  • · Manifestacije (kokteli dobrodošlice, muzika uživo, kulturni sadržaji, svečane večere, svadbe...)
  •  

Ljeti organizujemo nezaboravne šetnje predjelima planine Vlašić kao što su: pješačenje na vodopad Ugrić i izvor rijeke Ugar, planinarenje ili hiking do nekog od vrhova Vlašića, planinarskog doma Devećani. Ispred pansiona nalazi se igralište na kojem se možete baviti sportskim aktivnostima kao što su košarka, rukomet, nogomet i tenis. Zimi nudimo uživanje za ljubitelje ski sportova. Početna stanica ski liftova nalazi se neposredno ispred pansiona. U to sve uključujemo i prezentaciju proizvodnje vlašićkog sira. Ovo je dakle jedinstvena prilika da ga probate tamo gdje je stvoren, na Vlašiću. Nedirnuta priroda, čist zrak i kvalitetna hrana su ono što svima nedostaje, pa budite slobodni da nam se pridružite. Omogućite sebi bar na kratko da se sklonete od gradske buke i uživajte u svježem planinskom zraku, zelenilu i prirodnim čarima. Vlašić je također poznat po svojim ljekovitim čajevima i travama, koje možete ubrati.

Pansion Vlašić Ski nudi veoma povoljan smještaj, i naravno da ćemo se potruditi da budete zadovoljni sa svim što nudimo.

Pansion Vlašić Ski se nalazi na 1260 metara nadmorske visine, u samom središtu Sportsko rekreacionog centra Babanovac na planini Vlašić.

Raspolažemo sa ukupno 14 soba i jednim apartmanom. Svaka od soba sadrži kupatilo, te je opremljena sa televizorom i telefonom.

Apartman je opremljen sa jacuzzi kupatilom.

Restoran raspolaže sa 150 sjedećih mjesta i prijatnim osobljem koje Vam žele ugodan boravak u “ Pansionu Vlašić Ski “. Restoran Vam nudi dobru ishranu i dobar provod, kako radnim danom tako i vikendom, uz muziku uživo. Pogodan je za organizovanje raznih brifinga, seminara, svadbi te drugih proslava.

Terasa kapaciteta 80 sjedećih mjesta Vam pruža prelijep pogled na centralnu skijašku stazu i okoliš. Terasa je osunčana tokom cijelog dana. Pansion Vlašić Ski raspolaže s vlastitim rentalom opreme za skijanje. Posjedujemo sportsko igralište (košarka, mali fudbal, tenis, odbojka), koje je pogodno za organizovanje sportskih kampova i pripreme sportaša.

Pansion Vlašić SKIPansion Vlašić SKIPansion Vlašić SKIPansion Vlašić SKI

Skijalište: 10 m
Trgovina: 300 m
Opis: Izgrađen je u planinskom stilu s mnogo drva, a nalazi se pored žičare i skijaških staza.
Prehrana: buffet doručak i večera, izbor iz 3 menija.
Sobe: Lijepo opremljene sa SAT TV i telefonom, TWC, neke s pogledom na skijaške staze i balkonom.
Ponuda: Recepcija, restoran s pogledom na skijaške žičare i skijaške staze, ski bar sa sunčanom terasom, posebna prostorija za odlaganje skijaške opreme. Mogućnost najma skijaške opreme i motornih sanjki.
Parking (doplata) je 100 m od hotela.
Dobro je znati: Izvrsna lokacija i blizina skijališta.
Gosti mogu nadoplatiti Novogodišnju večeru ili ručak.

U cijenu uključeno
- piće dobrodošlice
- 20% popusta za najam skijaške opreme
- 20% popusta na školu skijanje
- skijaške karte


Pošaljite upit

(ID: AR-1487) Pension Vlašić Ski Bosna i Hercegovina


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit