Hotel Jadran*** Seget Trogir

(ID: AR-1376)

Hotel Jadran*** Seget Trogir

Opis ponude

Hotel Jadran*** Seget Trogir


Hotel Jadran*** odnosno TN Jadran nalazi se u Segetu Donjem i to: u neposrednoj blizini starog ribarskog naselja Seget Donji (500m), 2 km od grada Trogira, 6 km od zračne luke ''Split'' i 20 km od grada Splita. Radi se o paviljonskom objektu u cijem se sastavu nalazi 5 paviljona sa centralnom zgradom.Ukupno 130 osoba /250 ležajeva.

Kompleks hotela se sastoji od centralne zgrade, četiri trokatna i jednog dvokatnog objekta. Raspolaže s 132 komfornih soba od toga je 128 dvokrevetnih, najveći dio kojih ima pogled na more. Ove elegantne, klimatizirane sobe dobro su opremljene s kupaonom, telefonom i satelitskom televizijom.

Hotel posjeduje:

• restoran sa balkonom i terasom prekrasnog pogleda na more
• pizzeria - gril restoran sa terasom uz more
• aperitiv bar
• otvoreni bazen
• TV salon
• parkiralište za 60 automobila
• igralište za tenis
   
Dodatne usluge: organizacija seminara i konferencija, vjenčanja, krštenja, pričesti, krizme, domjenci za različite prigode


Paviljoni su smješteni u borovu parku, tik uz more(uz samu obalu). Sve su sobe klimatizirane, lijepo opremljene sa SAT TV, telefonom, u kupatilima sa sušilom za kosu.Sve sobe su renovirane (2005.Hotel je kompletno renoviran) od kojih 95% raspolaže sa balkonom/terasom s pogledom na more.Samo sobe u centralnoj zgradi nemaju balkone.

Hotel također raspolaže vlastitom plažom, parkiralištem (parking za 5 autobusa+indiv.goste),otvorenim bazenom,teniskim igralištem,aperitiv barom,TV-salonom, saunom, grill-pizza restoranom sa romantičnom terasom (od lipnja do kraja rujna otvoren).

Restoran kapaciteta 150 mjesta, koji se koristi i za seminare jer se može pregraditi, a postoji još jedan manji prostor od 30 mjesta.

Za one koji vole šetnju uz more, izgrađena šetnica ''lungo mare'' omogučiti će ugodne trenutke uživanja u ovoj mirnoj oazi tišine.

Plus: Internet & sef(ovi)  na recepciji
Aperitiv bar do 15.06.10. radi samo za vrijeme dorucka odnosno vecere.
Grill-pizzeria restoran otvara sredinom lipnja, zatvara krajem rujna.Mogucnost produljenja rada  uvijek postoji.
Masaža -na upit

Mogućnost organizacije izleta:


Šibenik i slapovi Krke
Cjelodnevni izlet. Vožnja autobusom kroz krševiti dio zaleđa Šibenske rivijere do grada Šibenika, a zatim do poznatih vodopada rijeke Krke. U lijepom prirodnom ambijentu rijeka Krka formira slikovite vodopade koji se prelijevaju preko 17 prirodnih barijera. Ovo je mjesto gdje ljepota Nacionalnog parka dolazi do punog izražaja u vječitoj igri sunca i vode. Slobodno za šetnju, razgledanje parka i fotografiranje slikovite okolice.

Plitvička jezera
Smještena u gustoj šumi Plitvička jezera smatraju se jednim od najljepših prirodnih fenomena na svijetu. Šesnaest jezera povezano je s 92 slapa koji se kaskadno spuštaju i tvore jedinstveno okružje. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949 godine, a od 1979. nalaze se pod zaštitom UNESCO-a. Velika atrakcija je također i nekoliko špilja, a naročito raznovrsna flora i fauna. Razgledavanje po parku traje oko dva i po sata i u to je uključena vožnja brodom i šetnja parkom. Pridružite nam se i uživajte u čarobnoj ljpoti slapova i jezera.

 

 

 

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1376) Hotel Jadran*** Seget Trogir


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit