Odmor uz bazen s pogledom na more Bluesun hotel Neptun*** Tučepi Croatia

(ID: AR-1729)

Odmor uz bazen s pogledom na more Bluesun hotel Neptun*** Tučepi Croatia

Opis ponude

Uživanje u koktelima uz bazen  
bluesun hotel neptun tučepi
 
   
 

Bluesun hotel Neptun***

bluesun hotel neptun tučepi

Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Hotel Bluesun Neptun preuređen je za ljetnu sezonu 2014. godine, a nudi all inclusive uslugu s mnoštvom aktivnosti i velikim vanjskih bazenom. Smješten je među nasadima maslina i borovima koji se spajaju s Jadranskim morem i dugim šljunčanim plažama. Gostima je dostupan besplatni WiFi.

2014. godine u sklopu hotela otvoreni su fitness-centar i višenamjenska konferencijska sala. U neposrednoj blizini objekta nalazi se sportski centar Slatina. Centar obuhvaća razne sportske terene, travnato nogometno igralište, stazu za kuglanje, stolove za stolni tenis i mnoge druge rekreacijske sadržaje.

ALL INCLUSIVE usluga uključuje: bife doručak, ručak i večera, kasni doručak za spavalice, popodnevni i ponoćni snack,  popodnevni čaj, dječji snack, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (pivo iz bačve, točeno vino, soda, voda, sokovi, rakije) u restoranu i u baru na bazenu od 10 do 24 sata, jedanput tjedno dalmatinska večera i večera iznenađenja; 6 x tjedno dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle, glazba uživo, dnevna animacija za djecu, dječji klub (od 4 do 12 godina), junior club (od 12 do 16 godina), besplatan sef na recepciji, parkiralište, korištenje vanjskog bazena i whirlpoola, ležaljke i suncobrani na bazenu; aerobic, aquagym, tečaj plesa, 2 tenis terena (besplatno od 7 do 19 sati uz predbilježbu), odbojka na pijesku, stolni tenis (uz  predbilježbu), boćalište, šah, najam bicikla besplatno (ovisno o raspoloživosti), fitness i zatvoreni bazen u hotelu Alga.

 

Cijena na upit!


Pošaljite upit

(ID: AR-1729) Odmor uz bazen s pogledom na more Bluesun hotel Neptun*** Tučepi Croatia


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit