Hotel Vrilo Postira Brač

(ID: AR-1754)

Smješten uz more na gradskoj rivi, hotel Vrilo**** idealan je za sve koji vole živjeti svoj odmor, životom slikovitog mediteranskog gradića...

Opis ponude

O smještaju

Smješten uz more na gradskoj rivi, hotel Vrilo idealan je za sve koji vole živjeti svoj odmor životom slikovitog mediteranskog gradića. Gostima hotela Vrilo sve je na dohvat ruke - plaža, vrhunski restoran, ugodan kafić, a more... more je pod prozorom. Hotel Vrilo pruža ugodnu atmosferu malog hotela visokog estetskog i ugostiteljskog standarda.


Hotelske sobe

Gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe sa mogućnošću trećeg kreveta, kupaonicom sa wc-om, te balkonom sa pogledom na more. Opremljene su i klima uređajem, SATV, telefonom, sefom, fenom i mini barom. 


Hotelski apartmani – suitovi

Hotelski apartamni se sastoje od dvokrevetne sobe, dnevnog boravka sa rasklopivim ležajem, kupaonicom sa wc-om i balkonom sa pogledom na more.

Opremljeni su klima uređajem, SATV, sefom, fenom, mini barom, telefonom i internet pristupom.

Restoran hotela Vrilo raspolaže kapacitetom od 50 sjedećih mjesta. U restoranu se svako jutro poslužuje buffet doručak, dok za večeru gostima nudimo izbor između 5 klasično posluženih menua.

Na terasi caffe bara Vrilo, nekoliko koraka od mora, sa pogledom na brodove koje se lijeno ljujuškaju, sjedeći i uživajući, i Vi nakratko možete postati stanovnici slikovitog gradića. Samo se prepustite, osjetite mediteranski šarm i krenite uživati u njegovoj priči.

NAPOMENA: Nadoplata za polupnsion iznosi 10 eura po osobi/dnevno

BORAVIŠNA PRISTOJBA:

Nije uračunata u cijenu i fakturira se agenciji u skladu sa Zakonom o turističkoj pristojbi, a iznosi 1,00 € po osobi/dnevno

djeca do 12 god ne plačaju boravišnu pristojbu

djeca od 12-18 god plaćaju 50 %

 

Apartmani Marija

 

O smještaju

Svaki od 15 modernih i udobnih apartmana raspolaže kapacitetom za 4 osobe. Sastoje se od dnevnog boravka s rasklopivim ležajem, kuhinje, dvokrevetne sobe, kupaonice s wc-om i balkona.

Apartmani Marija opremljeni su klima uređajem, SATV, fenom, sefom i internet pristupom.

Svim gostima apartamana Marija nudimo mogućnost korištenja sadržaja obližnjeg hotela Pastura. Gosti mogu uživati u bazenu, sauni,  fitness dvorani, masažama kao i u bogatoj gastronomskoj ponudi. 
Lokacija apartmana omogućava Vam da stazom uz more i borovu šumu, pješice ili biciklom, otkrijete skrovite uvale otoka Brača. Kroz maslinike, vinograde i nasade mandarina posjetite  pješčanu uvalu Lovrečina te slikoviti i tajanstveni Dol.

 

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1754) Hotel Vrilo Postira Brač


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit