Misto Street food factory

(ID: AR-1820)

Misto za svakodnevnu svježu domaću kuhanu hranu. Okusite Street food koncept baziran na dalmatinskoj kužini.

Misto sa street food konceptom s potpuno suprotnom ponudom od one na koju smo navikli u većini bistroa ulične hrane, iliti u nas zvanih fast foodova. Ovdje se neka poznata domaća jela stavljaju u sendvič pa su tako i punjene paprike u toj izvedbi postale totalni hit. Zvuči zanimljivo kao i ostatak ponude, koja uključuje jela od više vrsta mesa, kao što je goveđi rep ili jezik, jetrica s grilla koja možete dobiti poslužena sa salatom ili u sendviču, hladna juha od rajčica, tjestenina "na mokro" sa salsom ili "u suvo" s umakom od govedine. Svakodnevno svježe pripremljena hrana dolazi s njihovom Misto mapom gdje ćete pronaći uputstva gdje uživati u svojem jelu, a naravno možete ostati i kod njih, sjesti na stolove na terasi ili stepenice ispred objekta.

Opis ponude

 

Mi smo trusted Google Street View partner i nudimo Vam uslugu Google Business View koja je nastavak Street View-a kojim je Google mapirao cijeli svijet donoseći interaktivni prikaz svijeta fotografijama od 360 stupnjeva.

Google Business View namijenjen je poslovnim subjektima, odnosno svakom biznisu koji počiva na lokaciji, a nudi mogućnost da svoj biznis postavite na Google pretraživač, Google mapu i Google poslovni listing.

Ovdje možete vidjeti našu uslugu koju smo napravili za Misto.

 

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1820) Misto Street food factory


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit