Lurd hodočašće sa vlč. Damir Ocvirk autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Karlovca i Rijeke

(ID: AR-1974)

Polazak :21 svibnja, 2023
Povratak :27 svibnja, 2023
Polasci iz :ČK, VŽ, ZG, KA, RI
Prijevoz :Autobusom
Status :Prijave u tijeku
Cijena :3.765,00 kn (500,00 eur )

Opis ponude

Lurd hodočašće sa vlč. Damir Ocvirk autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Karlovca i Rijeke

  • Polazak :21 svibnja, 2023

  • Povratak :27 svibnja, 2023

  • Polasci iz :ČK, VŽ, ZG, KA, RI

  • Prijevoz :Autobusom

  • Status :Prijave u tijeku

  • Cijena :3.765,00 kn (500,00 eur )

1. dan,

Polazak iz Slavonskog broda u 18.00 sati, a iz Zagreba u 21.00 sa Zagrebačkog Velesajma ulaz JUG. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju,

2. dan,

...do Francuske. Dolazak u NICU u podnevnim satima. Razgled mondenog ljetovališta na Azurnoj obali.. Šetnja Engleskom promenadom uz obalu (mogućnost kupanja) i slobodno za vlastite potrebe. Vožnja do ST.MAXIMINA – razgled gotičke bazilike sv. Marije Magdalene, gdje se nalazi njezin grob. To je najstarije svetište u južnofrancuskoj pokrajini Provance. Sveta misa. Noćenje.

3. dan,

Doručak. Vožnja kroz jug Francuske do CARCASSONA i razgled srednjovjekovnog. Nastavak vožnje do LURDA – najvećeg marijanskog svetišta na svijetu, gdje se 1858. godine Blažena Djevica Marija u pećini Massabiell ukazala Bernardici Soubirous. Dolazak u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Zajednički pozdrav Gospi pred Spiljom ukazanja. Noćenje.

4. dan,

Doručak. Sveta misa pred Spiljom ukazanja. Razgledavanje svetišta: kripta, Bazilika Bezgriješnog Začeća, Bazilika Svete krunice, podzemna bazilika... Ručak. Slobodno za odmor, kupnju suvenira i vlastite pobožnosti. U 17.00 sati sudjelovanje u svečanoj procesiji sa Presvetim – bolesnička procesija. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Noćenje.

5. dan,

Doručak. Križni put na brdu Kalvarija. Sveta misa. Posjet Bernardičinoj rodnoj kući, Cochotu, župnoj crkvi. Kupanje u lurdskoj vodi. Ručak. Slobodno za kupnju suvenira, vlastite potrebe i pobožnosti. Bolesnička procesija. Večera. Sudjelovanje u večernjoj procesiji i oproštaj sa svetištem. Noćenje.

6. dan,

Sveta misa. Doručak. Odlazak iz Lurda. Vožnja kroz južnu Francusku do ARLESA. Razgled grada i šetnja starom gradskom jezgrom. Nastavak vožnje, večera i noćenje.

7. dan,

Doručak ili paket doručak. Vožnja kroz Francusku do Marijanskog svetišta NOTRE DAME de LAGHET ili LA SALETTE. Sveta misa i razgled svetišta. Nastavak vožnje kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Dolazak u Zagreb i Sl. Brod oko ponoći.

Cijena

Cijena :530,00 eur (3.990,00 kn)

Cijena uključuje

prijevoz turističkim autobusom, noćenja u hotelu*** i obroci po programu, duhovno i stručno vodstvo, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta u slučaju bolesti do 70 godina starosti putnika,(od 70-80 godina se doplaćuje), organizaciju putovanja, osiguranje od odgovornosti br. police 11-7002844407 i jamčevinu turističkih aranžmana br. police 45-7002844440 kod Uniqa osiguranja.

Cijena ne uključuje

doplatu za jednokrevetnu sobu 1.000,00 kn, doplata za osiguranje osoba između 70-80 godina 100,00 kn i doplata za covid dodatak 50,00 kn, hodočasnička taksa u Lurdu 5,00 eura Covid dodatak podrazumijeva naknadu troškova ukoliko se putnik razboli od covida za vrijeme putovanja u inozemstvu, te mu je potreban boravak u bolnici, liječnička pomoć i lijekovi. Putno osiguranje od otkaza puta sa covid dodatkom podrazumijeva otkazivanje putnika zbog bolesti ili razbolijevanja od covida prije puta, a kada je aranžman uplaćen. Povrat iznosi 90% uplaćenog iznosa.


Pošaljite upit

(ID: AR-1974) Lurd hodočašće sa vlč. Damir Ocvirk autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Karlovca i Rijeke


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit