HOTEL BREZA OLIMSKI ODMOR

(ID: AR-1334)

HOTEL BREZA**** - OLIMSKI ODMOR

Opis ponude

HOTEL BREZA**** - OLIMSKI ODMOR

Opuštena domaća atmosfera

U hotelu Breza vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete opotpuniti bogatom animacijskom ponudom.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreacije u dvorani ili nakon terapeutskog programa, možete se odmoriti u moderno opremljenoj sobi s mini barom, satelitskom televizijom i sefom.  

Udobne sobe u hotelu Breza učinit će vaš boravak ugodnim, a smirene večernje trenutke možete po želji zamijeniti bogatom animacijskom ponudom ili opuštanjem u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam dostupni i frizerski salon, restoran s gastronomskim delicijama, prostor za druženje i klupski prostor.

Suvremene dvokrevetne sobe

Suvremene dvokrevetne sobe

Hotel Breza nudi 167 dvokrevetnih soba, od čega su 42 antialergijske. Opremljene su balkonom ili bez balkona, tušem, WC-om, mini barom, satelitskom televizijom, telefonom s direktnom linijom, sefom i klimatskim uređajem.

Antialergijske sobe

Antialergijske sobe

42 antialergijske sobe u novom dijelu Hotela Breza opremljene su parketom, solarnim lampama i ionizatorima zraka. Imaju balkon ili su bez balkona, tuš, WC, minibar, satelitsku televiziju, telefon s direktnom linijom, sef i klima uređaj.

 

Udobni apartmani

Udobni apartmani

Hotel Breza uključuje i  18 apartmanskih soba. U njima je spavaća soba odvojena od dnevnog prostora, apartmani su opremljeni s balkonom ili su bez balkona, imaju tuš, WC, mini bar, staelitsku TV, telefon s direktnom linijom, sef i klima uređaj.

Usluge

Wellness

U hotelu su bazeni s termalnom vodom. Hotel je povezan podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

Hrana i piće

Samoposlužni restoran, aperitiv bar sa terasom

Internet

Besplatan WI-FI pristup internetu

Aktivnosti u okolici

Tenis teren, golf igralište (u okruženju 3 km), ribolov, biljar, stolni tenis, pikado, pješačenje, bicikliranje, bowling, jahanje, mini golf, sauna, fitnes centar, solarij, spa i wellness, masaža, masažna kad, turska / parna kupka, unutarnjii bazen (cijelu godinu), vrući izvori, najam bicikla, igraonica, knjižnica, dječje igralište, ekipa za animaciju, noćni klub / DJ

Parkiranje

Pokraj hotela dostupno je besplatno odvojeno parkiralište (rezervacija nije potrebna).

Hotelske usluge

Usluga u sobi, avionski prijevoz, najam vozila, usluge prijevoza (uz doplatu), 24-satna recepcija, ostava za prtljagu, trgovina novinama i suvenirnica, prostor za druženje, faks / fotokopiranje, frizerski / kozmetički salon, poklon trgovina


Pošaljite upit

(ID: AR-1334) HOTEL BREZA OLIMSKI ODMOR


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit