Kompleks Stella Croatica - organizirani izlet, Klis, Croatia

(ID: AR-1559)

Kompleks Stella Croatica idealno je mjesto za organizaciju svih tipova seminara, radionica, konferencija i drugih poslovnih događaja u nekoliko različitih dvorana za prihvat 10 do 60 osoba, koji se nalazi u neposrednoj blizini Splita.

Pružamo sljedeće dodatne usluge:
• Coffee break
• Radne ručkove
• Koktele dobrodošlice
• Svečane večere uz glazbu
• Razne teambuilding programe i tematska predavanja
• Prezentacije i degustacije
• Transfere
• Izlete za grupe
• Tehničku podršku

Opis ponude

Kompleks „Stella Croatica“

Kompleks „Stella Croatica“ predstavlja idealan spoj kulturne, materijalne i gastronomske baštine Dalmatinske Zagore i dostignuća moderne tehnologije u proizvodnji tradicionalnih dalmatinskih slastica, ekoloških proizvoda i dodataka prehrani.

a) Objekt Herba Croatica koji raspolaže sa multimedijalnim dvoranama za različite namjene. 

b) Etno selo „Zagora“: Autentična arhitektura tipičnog sela dalmatinske Zagore koja pruža uvid u etnografsku zbirku artefakata iz svakodnevnog života dalmatinske obitelji te uz gastronomsko naslijeđe finih jela koja se baziraju na Slow food pokretu će zasigurno razoružati i najzahtjevnije gastronome. 

c) Maslinik i aroma park su sastavni dio kompleksa. Šetnjom kroz maslinik pružamo edukaciju o ekološkom uzgoju maslina i maslinovom ulju vrhunske kvalitete. Možete uživati u aroma parku u kojem uzgajamo preko pedesetak aromatičnih i začinskih biljaka. 

d) Objekt Stella Croatica koji će vas očarati svojom ponudom biranih domaćih slastica i napitaka uz prezentaciju slatkog gastronomskog nasljeđa Dalmacije. U objektu se vrši proizvodnja delicija.

e) Parkiralište se nalazi u sklopu kompleksa

„Etno selo ZAGORA, 

maslinik, aroma park i Stella Croatica“

Kod nas možete uživati u ukusnim jelima naše lokalne i mediteranske kuhinje koja pripremaju naše kuharice na tradicionalan način. 

Jela možemo poslužiti u kominu ili na trgu našeg sela. Lokalni ambijent i domaćinska atmosfera dopušta da se sva čula opuste i da se prepustite druženju sa prijateljima, suradnicima i poslovnim partnerima. Naše osoblje će brižno voditi brigu o Vama i vašim uzvanicima.

U predahu, između sljedova jela, organiziramo šetnju i upoznavanje sa različitim vrstama aromatičnog i začinskog bilja. 

U našem masliniku nudimo mogućnost degustacije ulja i malu školu prepoznavanja kvalitetnih maslinovih ulja.

 

Na kraju Vašeg posjeta, omogućiti ćemo Vam da zavirite u radionicu slastica Stella Croatica. Upoznati ćemo Vas sa autohtonim delicijama koje ćete moći kušati a i vidjeti način na koji se proizvode.

„Herba Croatica“

Objekt raspolaže s dvoranama: Iris, Kadulja, Lavanda i Oblica. U dvoranama su izloženi edukacijski materijali o biljkama čija imena dvorane nose. 

Predavanja, seminari, konferencije, poslovni sastanci, radionice, promocije i tečajeve

KAPACITET I POSTAV MULTIMEDIJALNIH DVORANA

Oblica

Oblica je multifunkcionalna dvorana namijenjena za organiziranje prezentacija, seminara, banketa i radionica. Naša je najveća dvorana koja može primiti vaše uzvanike na sastanku ili seminaru do 60 osoba u Theatre style. 

U sklopu dvorane nalazi se vrhunski opremljena demonstracijska kuhinja s degustacijskim prostorom koji služi kao idealno mjesto za coffee breake.

Lavanda, Iris i Kadulja

Dvorane su idealne za sastanke i prezentacije koje su namijenjene manjim grupama.

Ove tri dvorane, sa ukupnim kapacitetima od 36 osoba u Theatre style (Lavanda) do 10 osoba u I-shape (Iris) postavkama, biti će zasigurno idealno mjesto za Vaš uspješan sastanak i prezentaciju.

 

  1. Degustacijski program „Flavours of Croatia“  

• Degustacijski program „Flavours of Croatia “ se odvija u etno selu „Zagora“  koje se nalazi u neposrednoj blizini proizvodnje. Domaćica vodi goste kroz maslinik, aroma park, selo, predstavlja etnografsku zbirku predmeta koje je koristila tipična dalmatinska obitelj u svakodnevnom životu, predstavlja autentični način života tipične dalmatinske obitelji. Gosti zatim degustiraju tradicionalne dalmatinske delicije.

Trajanje programa je cca. 90 minuta. Posjet završava degustacijom slastica u našem proizvodnom pogonu, gdje se jedan od naših proizvoda sprema pred gostima, te kasnije degustira.

Također, gosti mogu kupiti naše proizvode s tvorničkim cijenama.

Program uključuje:

-stručno vođenje na stranom jeziku (Engleski / Francuski/Talijanski) kroz maslinik, aroma park, selo, tvornicu

-degustacija maslinovih ulja, nekoliko vrsta sireva, masline, pasta od zelenih maslina aromatizirana s pinjolima, džem od suhih smokava, džem od suhih šljiva, tradicionalni kolač od smokava i šljiva, badema i oraha

-desert selekcija slastica „Stella Croatica“: arancini, bademi u šećeru, bobići

-čaša crnog i bijelog vina


Pošaljite upit

(ID: AR-1559) Kompleks Stella Croatica - organizirani izlet, Klis, Croatia


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit