Izletište Seosko domaćinstvo Podastrana

(ID: AR-1775)

Opis ponude

izletiste seosko domacinstvo team building

 

Seosko domaćinstvo Podastrana

Agro turizam „Podastrana“ se nalazi u općini Hrvace, biseru Dalmatinske zagore koja obiluje mnogim izvorima pitke vode, čistom rijekom Cetinom te mnogim prirodnim blagodatima.

 

Obitelj Odžak (turc. dobra kuća, bogata obitelj) u Hrvacama datira od 1725. god. Bavili su se poljodjelstvom i bili poznati kao veleposjednici s dosta imanja koje se obrađivalo za opstanak i širenje obitelji. Danas u Hrvacama žive dvije obitelji potomaka, koje su uz moderan način življenja zapamtili i dobre stare običaje, npr. u pripremi zdrave hrane uzgojene iz vlastite proizvodnje.

Zaselak Odžaci je udaljen od prometnih središta i pruža nezaboravan doživljaj mira, mirisa prirode i cvrkuta ptica što uz kvalitetna jela s ražnja, ispod peke, iz krušne peći i bakre jamči povratak gosta na imanje. Obitelj proizvodi vlastite napitke, domaće vino, rakiju od višanja, oraha, jabuka. Uz pjesmu, harmoniku i gitaru obitelj Odžak u svom domaćinstvu obećava dobar provod. Također, u sklopu udruge Carpe Diem nude se i sportske aktivnosti (biciklizam, paintball, paragliding, kanu safari na Cetini, streličarstvo, zipline, ljudski stolni nogomet) te pomoć na imanju. Broj gostiju koji se može primiti odjednom je 50, tako da se mogu organizirati i manje proslave, dječji rođendani. Za sve posjete potrebno  je najaviti se 24 sata unaprijed.


Pošaljite upit

(ID: AR-1775) Izletište Seosko domaćinstvo Podastrana


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit