Zinfandel food & wine bar

(ID: AR-334)

“Great food, great wine”
Nice wine bar in the city center, staff was excellent... The food and wine they recommended were delicious -- Including dessert.

Opis ponude

Zinfandel food&wine bar

Ulica Marka Marulica 2. Split, Croatia

Otvoreno: 8:00 - 1:00

Od samog otvaranja u svibnju 2013. godine stekli smo reputaciju jednog od najboljih splitskih wine barova kao i prekretnice u splitskoj lokalnoj gastronomskoj sceni. Zinfandel je prijateljsko i interaktivno okruženje u kojem možete probati neke od najboljih hrvatskih vina kao i naš meni sastavljen tako da bi zaokružio kompletan doživljaj. Od samog početka svjesni smo da smo dio gradskog folkora i uvijek smo isticali da smo dio „izvornog dalmatinskog“.

Sam restoran sa upečatljivim barom u sredini i neformalnim rasporedom sjedenja, idealno je mjesto za uživanje u našem sezonskom meniju u bilo koje doba dana ili večeri. Zinfandel je ugodan i opušten prostor u koji može stati 60 ljudi.

Meni je fokusiran na sezonske namirnice, redovito mijenjan kako bi reflektirao trenutnu sezonu. Posebnu reputaciju imaju naše plate na tri kata: crvena, zelena i plava, koje od sada dolaze i sa toplom komponentom, kuhanim jelom na najvišem katu. Naš a la card meni fokusiran je na najkvalitetnije lokalne namirnice, od kojih naši kuhari spremaju dalmatinske klasike sa modernim twistom.


Pošaljite upit

(ID: AR-334) Zinfandel food & wine bar


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit