HOTEL SOLITUDO LASTOVO

(ID: AR-1490)

HOTEL SOLITUDO LASTOVO

Opis ponude

HOTEL SOLITUDO LASTOVO

Hotel Solitudo smješten je u malom mjestu Pasadur, na mjestu gdje se spajaju dvije najljepše uvale (Velo i Malo Lago) na otoku Lastovu, jednom od najljepših otoka Dalmacije.

Upravo zbog te činjenice, hotel je okružen gustom borovom šumom, prelijepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem. No, onaj dio netaknute prirode kojime se prije svega može podičiti, svakako jest predivno podmorje, bogato netaknutom florom i faunom, kao i povijesnim znamenitostima stare antike.

Hotel je odnedavno kompletno renoviran i ima kapacitet 60 hotelskih soba i 12 hotelskih suita. Sve su sobe opremljene kupaonicom i klimom, a dio i balkonima, terasom, te predivnim pogledom na more. Hotelska plaža nalazi se 20-ak metara od hotela. Ispred hotela nalazi se marina za jahte, a u sklopu hotela je i Ronilački centar sa školom ronjenja.

Hotel Solitudo idealan je izbor goste koji traže mir, čisto more, netaknutu prirodu i mogućnost aktivnog odmora. Gosti koji nas najradije posjećuju jesu ljubitelji prirode, koji se dolaze prije svega odmoriti od stresa, u pravom smislu te riječi, daleko od vreve i gradske buke.

SADRŽAJI

Hotel Solitudo idealan je izbor za goste koji traže mir, čisto more, netaknutu prirodu i mogućnost aktivnog odmora.

Hotel Solitudo smješten je u malom mjestu Pasadur, na mjestu gdje se spajaju dvije najljepše uvale (Velo i Malo Lago) na otoku Lastovu, jednom od najljepših otoka Dalmacije. Upravo zbog te činjenice, hotel je okružen gustom borovom šumom, prelijepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem. No, onaj dio netaknute prirode kojime se prije svega može podičiti, svakako jest predivno podmorje, bogato netaknutom florom i faunom, kao i povijesnim znamenitostima stare antike.

DVOKREVETNA SOBA S POGLEDOM NA MORE

Ova klimatizirana soba uključuje TV ravnog ekrana, radni stol, telefon i sef. U vlastitoj se kupaonici nalaze sušilo za kosu i kada ili tuš. Soba također nudi pogled na more.

Sadržaji sobe: pogled na more, telefon, radio, satelitski programi, TV ravnog ekrana, sef, klima-uređaj, radni stol, prostor za sjedenje, grijanje, sušilo za kosu, WC, kupaonica, kada ili tuš, hladnjak, usluga buđenja

Veličina sobe: 20 m²

Veličina kreveta: 1 velikih bračnih kreveta

RESTORAN

U ponudi hotela Solitudo posebno se ponosimo velikim izborom poznate mediteranske kuhinje sa mnoštvom tradicionalnih dalmatinskih ribljih specijaliteta, te kvalitetnom i bogatom domaćom vinskom ponudom.

U ponudi hotela Solitudo posebno se ponosimo velikim izborom poznate mediteranske kuhinje sa mnoštvom tradicionalnih dalmatinskih ribljih specijaliteta, te kvalitetnom i bogatom domaćom vinskom ponudom.


Pošaljite upit

(ID: AR-1490) HOTEL SOLITUDO LASTOVO


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit