Hotel Lagus u Varaždinu

(ID: AR-1488)

Hotel Lagus

Opis ponude

Dobrodošli u hotel La'Gus!

Smješten na brežuljku iznad Varaždina u idiličnom ambijentu čiste prirode očekuje Vas hotel La'Gus. Blizina grada Varaždina i izlaza na auto cestu Budapest – Zagreb dodatne su prednosti zbog kojih se gosti odlučuju odsjesti u hotelu La'Gus bilo da posjećuju Varaždin ili su samo u prolazu.

Očekuje Vas tradicionalno gostoprimstvo karakteristično za ovaj kraj, a tijekom boravka moći ćete uživati u ljepoti okolnih mjesta na koja se pruža prekrasan pogled s hotelske terase ili iz Vaše sobe.

Vaš će doživljaj biti upotpunjen bogatom ponudom tradicionalnih jela domaće kuhinje kao i internacionalnih specijaliteta.

Naš kraj od proljeća do kasne jeseni privlači goste brojnim aktivnostima, kao što su opuštajuće šetnje, šetnje planinskim krajem za početnike i profesionalce, planinarenje, biciklizam i brdski biciklizam, rafting, kajak i kanu avanture i još mnogo toga.

Hotel-Lagus

Za ljubitelje povijesti i kulture prava je poslastica barokni grad Varaždin s brojnim događanjima tijekom cijele godine uz nekoliko svjetski poznatih evenata kao što su Varaždinske barokne večeri i Špancirfest.

Brojna seljačka domaćinstva ili vinski podrumi zadivit će Vas svojom ponudom ekološki uzgojenih domaćih tradicionalnih proizvoda.

Dvorci, vinske ceste, etno sela I brojni drugi sadržaji idealni su za jednodnevni izlet, a navečer po povratku možete uživati u svim pogodnostima koje Vam pruža hotel La'Gus.

Sobe i apartmani

Goste očekuje 26 dvokrevetnih soba i 2 apartmana.

Namještaj vrhunskog dizajna po mjeri gosta, originalne umjetničke slike – samo su neki od detalja koji garantiraju visoku razinu udobnosti i kvalitete.

Opremljenost soba: kupaonica, mini-bar, telefon, SAT-TV, besplatni internet, klima uređaj, protupožarni alarm.

SobeApartmani

Restoran

U elegantnom ambijentu hotelskog restorana uživat ćete u izvrsnim okusima tradicionalne domaće kuhinje. Naglasak na svježe povrće, meso visoke kvalitete i izvrsne mliječne proizvode obećava vrhunske gastronomske užitke.

Za putnike po gastronomskim kartama pripremit ćemo i specijalitete internacionalne kuhinje.

Bit ćete oduševljeni našim specijalitetima kuće popraćenima finim hrvatskim vinima i domaćim rakijama.

Ljetna terasa

Djeca i odrasli će biti oduševljeni ljetnom terasom savršenom za opuštanje u Hotelu La'Gus.

Tako možete početi s finim doručkom na ljetnoj terasi koji će Vam uljepšati raspoloženje za cijeli dan, kasnije možete uživati u kavi ili hladnom piću, a za večeru ćete uživati u zalaska sunca. Veličanstveni pogled na okolni kraj i grad Varaždin  pod romantičnim noćnim nebom je iskustvo koje ne smijete propustiti.

Salon za sastanke i prezentacije

Ukoliko su Vaše potrebe za prostorom manjeg obima, možemo Vam ponuditi  unutarnji prostor za prezentacije – konferencijsku salu ugodnog i motivirajućeg radnog ambijenta, pogodnog za održavanje interaktivnih sastanaka, prezentacija, seminara, edukativnih skupova i sl. opremljenog slijedećom pratećom opremom:

  • Flip-chart
  • LCD projektor (beamer)
  • Projekcijsko platno  
  • TV, DVD
  • Pristup internetu

Osoblje hotela zaduženo za sastanke i događanja u hotelu, rado će Vam pomoći prilagoditi prostore Vašim individualnim potrebama te će napraviti sve kako bi se ispunile Vaše želje i očekivanja.

salon1 salon2


Pošaljite upit

(ID: AR-1488) Hotel Lagus u Varaždinu


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit