Rim - brodom iz Splita

(ID: AR-1378)

Rim - brodom iz Splita

Opis ponude

Rim - brodom iz Splita

1. dan: SPLIT - ANCONA
Sastanak putnika u Splitu na autobusnoj stanici pored Lučke kapetanije u 19.00 sati. Ukrcaj na brod, smještaj na avio sjedala. Polazak broda za Anconu u 21.00 sat. Noćna plovidba.
2. dan: ANCONA - RIM
Doručak na brodu. Dolazak u Anconu u jutarnjim satima te nastavak putovanja prema Rimu. Po dolasku u Rim posjet Katakombama i crkvama: San Paolo fuori le mura, San Giovanni in Laterano, Santa Maria Maggiore. Smještaj u hotel. Noćna šetnja centrom Rima u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje
3. dan: RIM
Nakon doručka razgled antičkog Rima: Panteon, Colosseo, Foro Romano, Foro Imperiali, te ostalih znamenitosti: San Pietro in Vincoli, Santa Maria sopra Minerva, Piazza Quirinale, Mausoleo Auguste Imperatore. Kraći odmor za ručak, a zatim  nastavak razgleda: Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Piazza del Popolo, Piazza Navona, Piazza Venezia, Piazza del Campidoglio. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan: RIM - VATICAN
Nakon doručka razgled Vaticana, najmanje države na svijetu. Posjet bazilici Sv. Petra. Poslijepodne slobodno za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje (na polasku 1.4. Uskršnja misa na trgu Sv. Petra, razgled Vaticana će biti u subotu 3.4.)
5. dan: RIM - ASSISI - ANCONA
Nakon doručka polazak prema Assisiju, gradiću sv. Franje. Razgled grada i crkve Santa Maria Degli Angeli. Nastavak vožnje prema Anconi. Polazak broda za Split u 21.00 sat.
6. dan: SPLIT
Dolazak u Split u jutarnjim satima, oko 7.00 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi: 2.950 kn

Cijena po osobi uključuje : prijevoz brodom na relaciji Split - Ancona - Split na avio sjedalima, 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Rimu u dvokrevetnim sobama,  razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove  organizacije putovanja.
Cijena po osobi ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu/kabinu 1.800 kn, doplatu za
dvokrevetnu kabinu 400 kn po osobi, doplatu za trokrevetnu kabinu 300 kn po osobi, doplatu za četverokrevetnu kabinu 200 kn po osobi, ulaznice za muzeje I druge objekte/lokalitete koji se posjećuju.
Popusti: 10% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju.

 

 

 

 

OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

 

 

SVE INFORMACIJE, PREDBILJEŽBE I REZERVACIJE MOŽETE DOBITI KOD

SMOKVINA TRAVEL

Majstora Jurja 13, SPLIT(Kraj Pizzerije Zlatna Vrata)

Tel/Fax : 021/271 040, info@smokvina.hr

 
   
   
   
 
 
 
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
   
   

Napomena

Dragi putnici, učenici, nastavnici i roditelji,

zadovoljstvo nam Vam se predstaviti kao Vašeg partnera za grupna putovanja. Želimo Vam ponuditi organizaciju grupnih putovanja, učeničkih, maturalnih i apsolventskih putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Svaki od itinerara prilagoditi ćemo vašim željama, te ga obogatiti razgledom dodatnih gradova i posjetom odabranim znamenitostima, kako bi putovanje što više prilagodili interesima vaše grupe i vrsti škole.

Naša internet stranica www.smokvina.com obuhvaća veliki izbor putovanja autobusom, programe putovanja zrakoplovom do velikih europskih prijestolnica, putovanja vlakom u srednjoeuropske gradove, vrlo privlačna maturalna krstarenja Mediteranom i programe koji povezuju više različitih vrsta prijevoza.
Također predlažemo i izbor putovanja Hrvatskom prvenstveno namjenjen učenicima osnovnih škola koji tek spoznaju bogatstva i raznolikosti naših regija, pritom se uvodeći u čaroban svijet putovanja.

Učeničkim najčešće podrazumijevamo maturalna putovanja, pritom zanemarujući interes mladih ljudi za ostalim, kraćim organiziranim putovanjima. Zato u ponudu uvrštavamo i prijedloge jednodnevnih i višednevnih izleta Hrvatskom i susjednim europskim državama.
Slobodno nam se javite s punim povjerenjem, poslati ćemo vam ponudu putovanja prema vašem izboru, bilo koje putovanje koje pronađete na našim stranicama možemo pretvoriti u VAŠE putovanje.

Naša se autobusna putovanja baziraju na poštivanju vrlo strogih propisa Europske zajednice vezanih uz sigurnost putnika, satnice te dnevnog i tjednog odmora vozača.

Na našim programima putovanja uvijek su navedene kategorije hotela važeće za pojedine zemlje. Na turama koje uljučuju noćenja u više hotela u različitim mjestima ili gradovima, hoteli iste kategorije ne mogu se međusobno uspoređivati.

Na prvom mjestu su nam potrebe mladog čovjeka na putovanju, tako da osim opsežnog razgledavanja kulturnih znamenitosti ostavljamo putniku dovoljno slobodnog prostora za samostalno istraživanje uz uvijek korisne smjernice za koje su zaduženi naši sveprisutni pratitelji na putovanju. Bitno je naglasiti i to da bez obzira na to što imamo za cilj postići što povoljniju cijenu aranžmana, nikad kvalitetom ne idemo ispod davno zadanih standarda. Nudimo Vam najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Kod putovanja za mlade posebnu pažnju poklanjamo organizaciji večernjih izlazaka i zabavnih programa u što su se mogli uvjeriti putnici na novogodišnjim i apsolventskim putovanjima u našoj organizaciji u proteklih nekoliko godina...

Organiziramo i sindikalna putovanja sa mogućnošću otplate u više mjesečnih obroka.

Obratite nam se sa punim povjerenjem i kad krenete na poslovno putovanje razmišljajte jedino o uspješno obavljenom poslu, a ostalo prepustite timu Smokvina.

Obratite nam se s punim povjerenjem za organizacije kongresa i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu.

A želite li se dobro zabaviti i opustiti u natjecanju s prijateljima i suradnicima zatražite ponudu aranžmana za team building.

Sretan put,


Pošaljite upit

(ID: AR-1378) Rim - brodom iz Splita


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit