Najam jedrilice - charter baza Marina Baotić

(ID: AR-1785)

Opis ponude

 

PRAVO JE VRIJEME ZA PLANIRANJE LJETOVANJA

 

PLAN ZA LJETO 2017

REZERVIRAJTE NA VRIJEME

najam jedrilice
 
Najam jedrilice

Najam jedrilice i jedrenje Jadranom preporučamo svakom istinskom ljubitelju mora i vjetra. Ukoliko već niste jedrili Jadranom, teško da Vam možemo prenjeti osjećaje i doživljaje koji Vas očekuju. Svako novo podizanje jedara otvara stranicu jedne nove sasvim posebne priče. Ako uzmemo u obzir razvedenost Jadranske obale, na tisuće raznih otoka i otočića koje valja posjetiti, uvalica i skrivenih luka, možemo slobodno reći da je Jadran nautičarski raj.

Svaka od jedrilica za najam u potpunosti je opremljena za sigurno i ugodno jedrenje na Jadranu, duž cijele godine. Idealni uvjeti za jedrenje su u razdoblju od travnja do studenog. Ukoliko posjedujete dozvolu za upravljanje brodicom, jedriti možete samostalno, a ukoliko nemate takvu dozvolu, mi ćemo Vam osigurati iskusnog skipera. Skiper ne ograničava Vašu slobodu da otplovite gdje god poželite. Osim skipera možete unajmiti i hostesu i/ili kuhara koji će Vam biti na raspolaganju kad god ih zatrebate.

U modernom svijetu stresa i brzine doživjeti Jadran i osjetiti njegov mir i ljepotu nije samo nautički već i osobni izazov. Mi ćemo učiniti sve da taj osobni izazov bude popraćen odličnom yacht charter uslugom.


Pošaljite upit

(ID: AR-1785) Najam jedrilice - charter baza Marina Baotić


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit