Otkrijte novu dimenziju putovanja s QR kodovima!

(ID: AR-2057)

Otkrijte novu dimenziju putovanja s QR kodovima!

Opis ponude

Otkrijte novu dimenziju putovanja s QR kodovima!

Turističke agencije za aktivni i adrenalinski turizam trebaju biti na vrhu tehnoloških inovacija. Zato uvodimo korištenje QR kodova u Vaše poslovanje, kako bismo vašim klijentima pružili jedinstveno iskustvo putovanja.

Naše poslovno rješenje uključuje upotrebu QR kodova na svim vašim proizvodima, uključujući samostojeće plastificirane obostrane QR bannere s ukupno 10 proizvoda koji uključuju sliku, naslov i QR kod s poveznicom na WhatsApp kontakt, gdje će klijenti pronaći preddefiniran opis i popis svih detalja koje trebate od turista.

Također, naša ponuda uključuje plastične pločice s 4 QR koda koje će koristiti vaši vodiči i ostalo osoblje za dijeljenje kupona za popust i prikupljanje izravnih recenzija na Googleu i Tripadvisoru. QR kodovi se mogu koristiti za pregled svih važnih linkova vaše agencije i v-card QR kodove, kao i QR kodove za preuzimanje kupona za popust.

Cijena

Ali to nije sve! U paketu usluga, agencije za aktivni i adrenalinski turizam dobivaju 10 trajnih QR kodova za buduće korištenje u njihovom poslovanju i za objavu na njihovim materijalima.

Cijena uključuje

Pružite vašim klijentima jedinstveno iskustvo putovanja i budite korak ispred svojih konkurenata. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim poslovnim rješenjima za QR kodove.


Pošaljite upit

(ID: AR-2057) Otkrijte novu dimenziju putovanja s QR kodovima!


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit