OSTRAVA NOVA GODINA 2018.

(ID: PU-2632)

4 dana autobusom

NAJBOLJI NOĆNI ŽIVOT U ČEŠKOJ, TREĆI NAJVEĆI GRAD U ČEŠKOJ, SA 400 000 STANOVNIKA, METROPOLA SJEVERNE MORAVSKE, GRAD IZUZETNOG DUHA, GRAD U KOJEM ĆETE SE SJAJNO PROVESTI, FENOMEN ULICE STODOLNI, KOJA NIKADA NE SPAVA, SA PREKO 60 KLUBOVA, BAROVA I PUBOVA NA MALOM PROSTORU

Program putovanja

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. OSTRAVA

Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. ST., NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD. Navečer odlazak u ulicu Stodolni, sa preko 60 klubova, barova i pubova (svaki sa jedinstvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti.Noćenje.

3.dan. OSTRAVA, NOVA 2018.

Doručak. Slobodan dan za uživanje u prednovogodišnjoj Ostravi. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2018. u nekom od brojnih barova i klubova ulice STODOLNI ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima sa kuhanim vinom... SRETNA NOVA 2018. Noćenje.

4.dan. OSTRAVA, BRNO, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Šetnja gradom i slobodno za razgledavanje i uživanje u novogodišnjem ugođaju.. Dolazak u Brno u popodnevnim satima. Razgled glavnog grada Moravske: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu, NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI…Polazak prema Zagrebu oko podneva. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi: 1.290 kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4*,
razgledavanja prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju ,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Ostrava

Ostrava (prije Moravská Ostrava, njem. Mährisch Ostrau) treći je po veličini grad u Češkoj Republici. Nalazi se na sjeveroistoku države na granici povijesnih regija Moravske i Češke Šleske. Kroz grad teče rijeka Odra (u nju se ulijevaju manje rijeke Opava, Ostravica i Lučina). Ostrava je centar metalurgije u Češkoj. Industrija se razvila na brojnim rudnim nalazištima i predstavlja najindustrijaliziraniji dio Češke.

Ostrava je do 18. st. bila nalo naselje. 1753. otkrivena su velika nalazišta ugljena te počinje nagli razvoj grada. U 20. st. naglo se razvija industrija i dolaze mnogi doseljenici. Zbog velikog značenja industrije grad je razoren u 2. svj. ratu. Vađenje ugljena prestalo je 1994., ali je industrija i dalje ostala. Ostrava nema veliko turističko značenje. Turiste ipak privlači Muzej rudarstva i popularna ulica Stodolní s mnogo barova i bogatim noćnim životom.

Pošaljite upit

OSTRAVA NOVA GODINA 2018.


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit