NOVA GODINA MILANO I TORINO - 3 DANA

(ID: PU-2574)

3 dana autobusom

30.12.2017.-01.01.2018.

GARANTIRANI POLAZAK

Program putovanja

1. dan ZAGREB/RIJEKA – MILANO 30.12.2017.
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5.00 sati. Vožnja preko Karlovca (moguć je polazak sa Ka Petrol u 5.40 sati) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 7.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku iza 14.00 sati prvo idemo u hotel a nakon kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar (podložno promijenama ovisno o vremenu dolaska u Milano). U razgled krećemo od Milanske katedrale ili skraćeno Duomo, jedne od najljepših gotičkih katedrala u svijetu. Izrađena je od bijelog mramora, a njena čipkasta struktura dominira cijelim vanjskim dijelom. Svi znaju za Vittorio Emanuele. Galeriju sa skupim restoranima i trgovinama, pa možete u slobodno vrijeme proviriti. Zatim Milanska Scala sa jako skupim ulaznicama za poznata operna djela. Jedan od simbola Milana je svakako Sforza Castello, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358.godine i koji je završen deset godina kasnije. Pored visokih zidina i kula od cigle, unutra se nalaze dva dvorišta i palača sa djelima Bramantea i Leonarda. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan IZLET U TORINO, 31.12.2017. – najaviti pri kupnji aranžmana
Doručak. Fakultativni izlet (doplata) autobusom, krećemo u 9.00 sati u 150 km udaljen Torino, centar talijanske regije Piemonte, grad automobila, čokolade, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture... Panoramska vožnja prema centru, uz pogled na stadion Juventus. Prošetati ćemo do Duomo di Torino, Palazzo Madama, Castello del Valentino… Slobodno vrijeme te povratak u Milano. Po želji odlazak gradskim prijevozom na glavni gradski trg te doček na otvorenom. Sretna Nova! Noćenje.

3. dan MILANO - PADOVA - RIJEKA – ZAGREB 01.01.2018.
Kasniji doručak. U 10.00 sati krećemo prema 250 km udaljenoj Padovi. Ako se prisjetite serije „Malo misto“ i doktora Luigija, njegovog čitanja Dantea i studiranja u Padovi, onda će vas sigurno još više zainteresirati sam grad. Proći ćemo uz najveći kružni trg u Europi - Prato della Valle sa 78 skulptura važnih osoba. Kružimo i dolazimo do Bazilike Svetog Antuna u kojoj se nalazi njegov grob i relikvije te se kraće zadržavamo u bazilici (ukoliko bude moguć ulaz). Uskim ulicama dolazimo do poznatog kultnog mjesta caffe Pedrochi u palači iz 1831. godine. Zovu ga caffe bez vrata jer do prvog svjetskog rata bio je otvoren dan i noć. Vodič će vas rado odvesti i do Piazze dei Signori. Nakon pauze šetnja kroz arkade grada, pogled na Katedralu. Nastavak prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje do ponoći.

Cijena

Cijena aranžmana po osobi: First minute 990 kn / Redovna cijena 1.090 kn

Cijena uključuje

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
smještaj u Milanu u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja sa doručkom,
razgledavanja prema programu,
pratitelja tijekom putovanja,
pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 60 kn po osobi
ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
boravišna pristojba 1,50 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
fakultativni izlet u Torino autobusom sa pratiteljem putovanja iznosi 130 kn po osobi, min 25 putnika
slušalice za razgled grada 3,00 eur po osobi
doplata za jednokrevetnu sobu: 390 kn (obavezno ako je osoba sama u sobi)
putno osiguranje.

Napomena

Popusti:
- dijete 4-11,99 god. na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 30 % popusta
- odrasla osoba na pomoćnom ležaju po redovnoj cijeni

Milano

MilanoMilano je grad u Italiji, glavni grad regije Lombardije i milanske Provincije. Grad naseljava oko 1,3 milijuna stanovnika, dok je gradsko područje peto najveće u Europskoj uniji s procjenjenim stanovništvom od 4,3 milijuna.Vrijeme: 2 °C, Z vjetar brzine 8 km/h, vlažnost 98%Provincija: Province of MilanLokalno vrijeme: petak 15:31Stanovništvo: 1,316 milijuna (2010.) Ujedinjeni narodiKoledži i sveučilišta: Sveučilište u Milanu...

Pošaljite upit

NOVA GODINA MILANO I TORINO - 3 DANA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit