MÜNCHEN I DVORCI BAVARSKE NOVA GODINA 2018. - 4 DANA

(ID: PU-2631)

4 dana autobusom

Program putovanja

1. dan. ZAGREB, SALZBURG, MÜNCHEN

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije i Austrije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Vožnja prema Salzburgu. Dolazak u Mozartov rodni grad smješten između rijeke Salzach i “moćne” stijene Hohensalzburg. Razgled grada u pratnji vodiča: KATEDRALA, BAROKNE FONTANE, REZIDENCIJA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOVA RODNA KUĆA, DVORAC MIRABELL… Dolazak u München u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Šetnja i upoznavanje s gradom. Noćenje.

2. dan MÜNCHEN, LINDERHOF, NEUSCHWANSTEIN

Doručak. Fakultativni izlet u dvorce Bavarske, DVORAC LINDERHOF (FRANCUSKI ROKOKO STIL) MAORSKI PAVILJON,... i dvorac NEUSCHWANSTEIN PREKRASNI NEOGOTIČKI DVORAC IZ “BAJKE” LUDWIG-A II. Povratak u München. Razgled grada te odlazak do ENGLESKOG VRTA-ENGLISCHER GARTEN- veliki javni park u središtu Münchena. To je jedan od najvećih svjetskih urbanih javnih parkova, veći od Central Parka u New Yorku. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u prednovogodišnjem Münchenu. Noćenje.

3. dan MÜNCHEN, NOVA 2018.

Doručak. Razgled Münchena: MARIENPLATZ, KRALJEVSKA REZIDENCIJA, OPERA, SVEUČILIŠTE, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA,.. Mogućnost odlaska u SCHWABING (kvart koji je poznat po mnogobrojnim barovima, klubovima i restoranima).. Pripreme za novogodišnju noć. Zajednički doček NOVE 2018. na ulicama ili u nekoj od barova u Münchenu. SRETNA NOVA 2018. . .Noćenje.

4. dan MÜNCHEN, ST. WOLFGANG, HALLSTAT

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak... Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u Novogodišnjem Münchenu. Odlazak iz Münchena. Nastavak vožnje do ST. WOLFGANG, šarmantno mjesto i ljetno odmaralište smješteno na obali istoimenog jezera sa prekrasnom gotičkom crkvom. Dolazak u HALLSTAT te razgled jednog od najljepših mjesta Austrije: ŽUPNA CRKVA, GLAVNI GRADSKI TRG, RIBARSKE KUĆE…Nastavak putovanja preko Austrije i Slovenije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
3 noćenja s doručkom u hotelu 2 /3*,
razgledavanja prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju:
fakultativni izlet u Dvorce Bavarske (Linderhof, Neuschwanstein) 15€ + ulaznice,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Napomena

Informativne cijene ulaznica (za grupe min 15 osoba):
Neuschwanstein cca 12 €,
Linderhof cca 8,5 €

Munchen

München  (Zemaljski glavni grad München, (njem.): Landeshauptstadt München, bavarski: Landeshaptstod Minga, slovenski Monakovo), glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države.

Pošaljite upit

MÜNCHEN I DVORCI BAVARSKE NOVA GODINA 2018. - 4 DANA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit