BRATISLAVA NOVA GODINA 2018. - 4 DANA

(ID: PU-2626)

4 dana autobusom

Program putovanja

1.dan. ZAGREB, BEČ, BRATISLAVA

Polazak autobusa u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autobusom uz kraće odmore tijekom puta. Vožnja prema Beču. Dolazak u Beč i razgled grada: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS,…. Uživanje u prednovogodišnjem Beču. Dolazak u Bratislavu u kasnim popodnevnim satima. Panoramski obilazak. Smještaj u hotel. Provod u barovima /klubovima Bratislave. Noćenje.

2.dan. BRATISLAVA,

Doručak. Razgled grada u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA, VRATA SV.MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL, KATEDRALA SV.MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA, GLAVNI TRG, VIJEĆNICA STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG... Nastavak razgledavanja grada: BRATISLAVSKI HRAD - dvorac, sa svojom dugom i burnom poviješću, sa kojeg je prekrasan pogled na srednjovjekovni stari grad i Dunav… Šetnja i uživanje u PREDNOVOGODIŠNJOJ BRATISLAVI. Odlazak na ALGA TRAVEL WELCOME PARTY, uz DJ-a iz Zagreba. Nastavak provoda u barovima i klubovima Bratislave. Noćenje.

3. dan. BRATISLAVA, NOVA 2018.

Doručak. Fakultativni izlet MALOKARPATSKA TURA - MANUFAKTURA KERAMIKE, DUĆAN KERAMIČKIH FIGURA i DVORAC ČERVENÝ KAMEŇ, DEGUSTACIJA VINA. Povratak u Bratislavu. Pripreme za novogodišnju noć... ALGA TRAVEL NEW YEAR'S PARTY u jednom od najboljih bratislavskih klubova ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima... SRETNA NOVA 2018. . . Noćenje.

4. dan. BUDIMPEŠTA, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Vožnja do Budimpešte. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA , KATEDRALA SV. STJEPANA, CITADELA, BUDIM, PARLAMENT, RIBARSKA UTVRDA,… Šetnja Vaci ulicom…Čarobna fakultativna vožnja brodom po Dunavu. Odlazak u pravcu Balatona. Fakultativna večera u čardi na Balatonu. Slobodno vrijeme do polaska. Nastavak puta prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi: 1.290 kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV,video,WC ),
3 noćenja s doručkom u hotelu 2* Superior / 3*,
razgledavanja prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,
WELCOME PARTY (uz piće dobrodošlice) – 30.12. – PUB&BAR – 5€,
Čarobna fakultativna vožnja brodom po Dunavu 10€,
MALOKARPATSKA TURA 22 €,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Napomena

NEW YEAR’S PARTY 31.12. – PUB&BAR DJ iz Zagreba, šampanjac, klub u strogom centru Bratislave – 20 €

Bratislava

Bratislava, glavni je i s otprilike 460.000 stanovnika najveći grad Slovačke i sjedište Bratislavske pokrajine. Udaljena je samo 60 km od Beča, a prije Prvog svjetskog rata njegovo je predgrađe bilo povezano s Bratislavom električnim tramvajem. S obzirom na međusobnu udaljenost, Beč i Bratislava su najbliži glavni gradovi u Europi. Granice grada gotovo dosežu državne granice s Austrijom (4 km) i Mađarskom (13 km). Bratislava se nalazi svega 3 i pol sata lagane vožnje od granice s Hrvatskom. Atrakcija u Bratislavi ne nedostaje. Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenita povijesna jezgra, a na zapadnoj se smjestio moderni dio grada Petržalka. Nekada poznat kao njemački Pressburg, mađarski Pozsony ili hrvatski Požun oduvijek je bio jedno od kulturnih središta Srednje Europe. Kao središte višestoljetne povijesti bio je raskrižje brojnih kultura i trgovinskih putova. Danas je najvažnije industrijsko i kulturno središte Slovačke. Dvije obale Dunava povezane su s nekoliko mostova, od kojih je najimpresivniji Novy most dug 430 metara. Preporučujemo vam posjet najpoznatijem simbolu grada – Bratislavskom dvorcu iz 15. st. koji se nalazi 100 metara iznad Dunava.Kao što Zagreb ima Maksimir, a Split Marjan, tako i Bratislava ima Železna Studienka (željezni izvor), jedno od najljepših mjesta za opuštanje. Ljudi su nekad mislili kako je voda ovdje bogata željezom i mineralima pa odatle i ime, ali nakon analize utvrđeno je kako se radi o običnoj vodi. Obitelji s djecom, biciklisti, rekreativci svih vrsta obožavaju ovo mjesto, a i vi mu svakako pružite priliku.Naravno, Bratislava nudi još mnoge trgove, kafiće i restorane, lijepi centar grada, ali to ćete ionako pronaći u svakom turističkom vodiču, dok bi vam ove stvari mogle proći ispod radara.

Pošaljite upit

BRATISLAVA NOVA GODINA 2018. - 4 DANA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit