BEOGRAD NOVA GODINA 2018. - 3 DANA

(ID: PU-2636)

Nova godina u Balkanskoj metropoli!

3 dana autobusom

Program putovanja

1. dan. ZAGREB, BEOGRAD

Polazak autobusa u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak u 09:30 sati ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S.Brod. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraće odmore i zadržavanja tijekom puta. Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE I LEGENDARNI »KONJ«, KNEZ MIHAJLOVA –GLAVNA TRGOVAČKA ULICA I PROMENADA. KALEMEGDAN- STARA JEZGRA BEOGRADSKE TVRĐAVE, PARK KALEMEGDAN, VIŠE TVRĐAVSKIH VRATA, SAT-ZVONIK, STARI RIMSKI BUNAR, CRKVA RUŽICA, BAROKNA VRATA I SREDNJEVJEKOVNA KULA NEBOJŠA, KAO I SPOMENIK POBJEDNIK, SA KALEMEGDANA SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV.... Večernji izlazak u neki od brojnih splavova na Adi Ciganliji. Noćenje.

2.dan. BEOGRAD, NOVA 2018.

Doručak. Nastavak razgleda grada: »BULEVAR AMBASADA«, MIMO OSTATAKA NATO BOMBI, DO NAJLJEPŠE REZIDENCIJALNE ČETVRTI DEDINJA I KUĆE CVIJEĆA, GDJE SE NALAZI TITOV GROB, RAZGLEDAVAMO I VELEBNI STADION MARAKANA . Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove 2018. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova… SRETNA NOVA 2018... Noćenje.

3. dan. BEOGRAD, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Šetnja gradom i uživanje u novogodišnjem Beogradu. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima...Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi : 890kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
2 noćenja s doručkom u hotelu 4*,
razgledavanja prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju puta.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,
fakultativna tradicionalna balkanska večera sa muzikom 25 €,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Beograd

Beograd  je glavni grad Republike Srbije. Nalazi na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Europi. Prema službenom popisu stanovnika iz 2011. godine urbano područje grada broji oko 1.250.000 stanovnika, dok područje utjecaja ima oko 1.700.000 stanovnika.

Prva naselja na području današnjeg Beograda datiraju iz prapovijesne Vinče, oko 4.800 godina pr. Krista. Sam Beograd osnovali su Kelti, u 3. stoljeću prije pr. Krista. Kasnije je postao rimsko naselje Singidunum. Glavni je grad Srbije od 1403. godine, a tijekom 20. stoljeća bio je prijestolnica nekoliko različitih južnoslavenskih država. Danas je Beograd po broju stanovnika četvrti grad u jugoistočnoj Europi, nakon Istanbula, Atene i Bukurešta.

Pošaljite upit

BEOGRAD NOVA GODINA 2018. - 3 DANA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit