BEČ NOVA GODINA 2018.

(ID: PU-2635)

3 dana autobusom

Program putovanja

1.dan. ZAGREB, BEČ

Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beč oko podne. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS,… Smještaj u hotel. . . Noćenje.

2. dan. BEČ, NOVA 2018.

Doručak. Fakultativno posjet dvorcu Marije Terezije SCHÖNBRUNN. Po želji grupe organizirani odlazak na GRINZING, staro vinogradsko selo, najpoznatije Heuriger selo(Heuriger bi u prijevodu bilo nešto poput vinske konobe) prepuno gostionica. Slobodno vrijeme za večeru ili piće u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih restorana. Povratak u hotel. Pripreme za novogodišnju noć... doček na prekrasno okičenim gradskim trgovima ili u čuvenom Bečkom kvartu barova ( BERMUDA DREI u najstrožem centru)... SRETNA NOVA 2018. Noćenje.

3. dan. BEČ, ZAGREB

Doručak. Za ljubitelje umjetnosti posjet nekoj od aktualnih izložbi slavnih umjetnika. Slobodno vrijeme za šetnju gradom, shopping u poznatoj Mariahilferstrasse. Odlazak iz Beča oko 17:00 sati. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi: 1.190 kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
2 noćenja s doručkom u hotelu 2/3*,
razgledi po programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju puta.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

Napomena

Informativne cijene ulaznica:
dvorac Schönbrunn (Imperial Tour) – odrasli 12,90 € a djeca 9,50 €,
Kunsthistorisches Museum 14 €,
Albertina 11,50 €,
Carska riznica 12 €,
Carske prostorije Hofburg 11,50 €.

Zimski Beč

Advent u Beču nije samo jedan sajam niti se održava na jednoj lokaciji. Radi se o više sajmova raspoređenih po cijelome gradu, no kada se spominje božićni sajam u Beču, najčešće se misli na 'Adventsku čaroliju u Beču'. Isti se danas održava u središtu grada, ispred Gradske vijećnice. Ponekad se koristi i naziv 'Christkindlmarkt', što se opet uglavnom odnosi na spomenuti sajam ispred Gradske vijećnice, no naziv se zapravo može koristiti za bilo koji božićni sajam u gradu. Ipak, uz središnji sajam koristi ga samo 'Altwiener Christkindlmarkt' na trgu Freyung (više ispod). Poznati adventski sajam, shopping, kuhano vino, kobasice, predbožićni ugođaj i obilje dobroga raspoloženja.

Pošaljite upit

BEČ NOVA GODINA 2018.


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit