AMSTERDAM NOVA GODINA 2018. / 1 međunoćenje

(ID: PU-942)

Amsterdam je poznat i po svojoj crvenoj četvrti Walletjes, te po visokom stupnju tolerancije i međukulturalnom razumijevanju, zbog kojeg posjećuje velik broj ljudi.

Budući da u gradu postoji više od 1500 klubova i barova, zabava je zagarantirana do ranih jutarnjih sati.

Program putovanja

1.dan. ZAGREB, NÜRNBERG, NJEMAČKA

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije, Austrije i Njemačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u NÜRNBERG – najveći njemački srednjovjekovni grad i odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: ZIDINE, UTVRDA KAISERBURG, KUĆA ALBRECHTA DÜRERA, CRKVE SV. SEEBALDA I SV.LOVRE, BOLNICA SV. DUHA, GLAVNI TRG S FONTANOM I CRKVOM FRAUENKIRCHE, GRADSKA VIJEĆNICA… Vožnje prema hotelu. Smještaj u hotelu u Njemačkoj. Noćenje.

2.dan. AMSTERDAM

Doručak. Nastavak putovanja prema Amsterdamu uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Amsterdam u ranim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak na panoramski obilazak grada. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan. AMSTERDAM

Doručak. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: KRALJEVSKA PALAČA, ŽIDOVSKA ČETVRT, TRG DAM, brusionica dijamanata, Kuća ANNE FRANK, REMBRANTOVA kuća. Neobavezan posjet RIJKS MUZEJU i druge znamenitosti. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. VELIKA HOLANDSKA TURA, NOVA 2018.

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet na VELIKU HOLANDSKU TURU: DEN HAAG, MADURODAM (minijatura Nizozemske), DELFT-KINDERDIJK- krajolik s kanalima i vjetrenjačama. Pripreme za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2018. na ulicama i u barovima kojima Amsterdam obiluje. SRETNA NOVA 2018. . . Noćenje.

5.dan. AMSTERDAM

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Slobodno vrijeme za razgled i šetnju po Amsterdamu. Preporučamo da doživite vožnju brodom amsterdamskim kanalima te promatrate život koji se uz njih odvija, male kafiće i restorančiće, ljude koji jednostavno sjede uz rub kanala i druže se. Polazak za Hrvatsku u večernjim satima. Vožnja kroz Nizozemsku i Njemačku.

6.dan. MÜNCHEN, ZAGREB

Dolazak u München u jutarnjim satima. Razgled grada: OLYMPIA PARK, dvorac NYMPHENBURG, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA, SCHWABING, SVEUČILIŠTE, OPERA, KRALJEVSKA REZIDENCIJA, HOFBRAUHAUS, MARIENPLATZ... Slobodno do polaska. Povratak za Hrvatsku. Vožnja uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena

Cijena po osobi: već od 1.950kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Njemačkoj,
3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru u okolici Amsterdama,
razglede prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizacija putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju,
fakultativni program: Velika holandska tura 20€, vožnja amsterdamskim kanalima 15€,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja .

Amsterdam

Amsterdam je glavni grad i važno gospodarsko i kulturno središte Nizozemske. Smješten je na ušću rijeke Amstel u IJsselmeer, Sjeverna Holandija. Šire gradsko područje (s Randstadom) broji više od 1.36 milijuna stanovnika (2008.) što ga čini šestom metropolom u Europi.

Stariji dijelovi grada ispresjecani su kanalima (nizozemski: gracht), na kojima su brojne stare građanske kuće. Ima oko 160 kanala koji dijele grad na oko 90 otočića. Po tome se uz njega često veže naziv "Venecija sjeverne Europe". Amsterdamski kanali iz 17. stoljeća su upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi, kao i obrambena linija Amsterdama (1880.-1920.). 

Pošaljite upit

AMSTERDAM NOVA GODINA 2018. / 1 međunoćenje


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit