AMSTERDAM EXPRESS NOVA GODINA 2018.

(ID: PU-2601)

Amsterdam - VENECIJA SJEVERNE EUROPE

6 dana autobusom

Program putovanja

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 18:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije, Austrije i Njemačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. AMSTERDAM

Dolazak u Amsterdam oko podne. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom u razgled grada: TRG DAM, TRŽNICA CVIJEĆA, GRADSKI STADION, GRADSKA VIJEĆNICA, KRALJEVSKA PALAČA, RED LIGHT DISTRICT,… Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan. VELIKA HOLANDSKA TURA, AMSTERDAM

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet na VELIKU HOLANDSKU TURU: DEN HAAG, MADURODAM (minijatura Nizozemske), DELFT-KINDERDIJK- krajolik sa kanalima i vjetrenjačama te odlazak do obale Sjevernog mora u posjet poznatom ljetovalištu Sheveningen. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. AMSTERDAM, NOVA 2018.

Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji vodiča: posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds, KUĆA ANNE FRANK, REMBRANDTOVA KUĆA. Neobavezan posjet RIJKS MUZEJU i druge znamenitosti… Pripreme za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2018. na ulicama i u barovima kojima Amsterdam obiluje. SRETNA NOVA 2018. . . Noćenje.

5.dan. AMSTERDAM

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Slobodno vrijeme za razgled i šetnju po Amsterdamu. Preporučamo da doživite vožnju brodom amsterdamskim kanalima te promatrate život koji se uz njih odvija, male kafiće i restorančiće, ljude koji jednostavno sjede uz rub kanala i druže se. Polazak za Hrvatsku u večernjim satima. Vožnja kroz Nizozemsku i Njemačku.

6.dan. MÜNCHEN, ZAGREB

Dolazak u München u jutarnjim satima i razgled grada: OLYMPIA PARK, dvorac NYMPHENBURG, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA, SCHWABING, SVEUČILIŠTE, OPERA, KRALJEVSKA REZIDENCIJA, HOFBRAUHAUS, MARIENPLATZ... Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima

Cijena

Cijena po osobi: već od 1.850kn

Cijena uključuje

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC),
3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru u okolici Amsterdama,
razgledavanja prema programu,
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,
stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju,
fakultativni program: Velika holandska tura 20 €, vožnja amsterdamskim kanalima 15€,
dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Napomena

Informativne cijene ulaznica:Kuća Anne Frank:9€, Rijsk muzej: 17,50€, Rembrandtova kuća:12,50€, Muzej Van Gogha: 15€.

Amsterdam

Amsterdam je glavni grad i važno gospodarsko i kulturno središte Nizozemske. Smješten je na ušću rijeke Amstel u IJsselmeer, Sjeverna Holandija. Šire gradsko područje (s Randstadom) broji više od 1.36 milijuna stanovnika (2008.) što ga čini šestom metropolom u Europi.

Stariji dijelovi grada ispresjecani su kanalima (nizozemski: gracht), na kojima su brojne stare građanske kuće. Ima oko 160 kanala koji dijele grad na oko 90 otočića. Po tome se uz njega često veže naziv "Venecija sjeverne Europe". Amsterdamski kanali iz 17. stoljeća su upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi, kao i obrambena linija Amsterdama (1880.-1920.). 

Pošaljite upit

AMSTERDAM EXPRESS NOVA GODINA 2018.


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit