HODOČAŠĆE BOKA KOTORSKA – ZALJEV SVETACA

(ID: PU-1838)

Program putovanja

1. dan - polazak,

Polazak autobusa iz Čakovca ispred hotela Park u 21.00 sat, iz Varaždina u 21.30 ispred hotela Turist, iz Zagreba sa autobusnog kolodvora u 23.00 sata, iz Karlovca ispred naplatnih kućica u 23.30. Noćna vožnja kroz Hrvatsku do ...

2. dan,DUBROVNIK - HERCEG NOVI – TIVAT/ BUDVA...

do Dubrovnika. Šetnja Stradum i slobodno za vlastite potrebe. Vožnja do Crne gore i Herceg Novog. Razgled stare gradske jezgre: crkva sv. Mihaela Arkanđela, crkva sv. Jeronima, crkva sv. Leopolda. Sveta misa. Nastavak vožnje do Tivata ili Budve. Smještaj u hotel 3***. Večera i noćenje.

3. dan,DOBROTA – PERAST- PRČANJ- MUO - KOTOR

Doručak. Vožnja do Dobrote i razgled veličanstvene crkve sv. Eustahija sa Kljakovićevim ciklusom slika i najvećom zbirkom poznate dobrotske čipke. Nastavak vožnje do Perasta. Vožnja brodom do svetišta Gospe od Škrpjela. Razgled jednog od najljepših Marijanskih svetišta. Sveta misa i razgled muzeja. Nastavak vožnje brodom bokokotorskim zaljevom do Prčanja te razgled Bogorodičine crkve i Mua gdje se nalazi grob bl. Gracije Kotorskog. Vožnja brodom zavrašava u Kotoru. Razgled slikovitog grada u zaljevu Boke kotorske, opasan zidinama u kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i brojne crkve, trgovi i palače. Sveta misa i slobodno za vlastite potrebe. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

4. dan,KOTOR - OSTROG

Doručak. Odlazak u Kotor na misu u crkvi bl. Ozane Kotorske gdje se nalazi njezin grob. Vožnja na Lovčen, najznamenitiju planinu u Crnoj Gori. Uzdiže se iznad Boke kotorske. Razgled Njegoševog mauzoleja. Planina je opjevana u mnogim spjevovima, te u crnogorskoj himni "Oj svijetla majska zoro"... Odlazak do napoznatijeg manastira i svetišta Ostrog gdje se u stijeni nalazi grob sv. Vasilija Ostroškog. Razgled, slobodno za molitvu i kupnju suvenira. Na povratku do hotela, ukoliko će biti vremena, zaustavljanje u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan,VEPRIC - MAKARSKA

Doručak. Vožnja do Hrvatske i svetišta Majke Božje Lurdske u Vepricu. Sveta misa i razgled svetišta. Posjet Makarskoj i slobodno za vlastite potrebe. Nastavak vožnje do Zagreba. Dolazak u Špansko oko ponoći.

Cijena

Cijena po osobi: 1.850,00 kn

Cijena uključuje

Prijevoz turističkim autobusom, noćenja i obroci po programu, duhovno i stručno vodstvo, vožnja brodom na otok Gospe od Škrpjela, Prčanj, Muo i Kotor, ulaznica za muzej svetišta Gospe od Škrpjela, tur. Taksa za ulazak u stari grad Kotor, ulaznica u NP Lovčen, ulaznica za Njegošev mauzolej, vožnja kombijem do manastira Ostrog i natrag, trošak organizacije putovanja te jamčevinu turističkih aranžmana i osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje

doplata za jednokrevetnu sobu na upit i eventualne ulaznice .

Preporučamo: dobrovoljna putna osiguranja: osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti putnika ili člana uže obitelji , osiguranje prtljage , osiguranje od nezgode .

Napomena

Na ovo putovanje može se ići sa važećom osobnom iskaznicom.

Hodočašće Međugorje- Boka Kotorska- Gospa od Škrpjela

Hodočašće je putovanje pojedinca ili kršćanske zajednice prema nekom svetom mjestu. Hodočasnici su na svom putu nastojali napuštati materijalne vrijednosti i okretati se duhovnima. Kršćanin polazi na put da svlada svoju vjeru na mjestima koja čuvaju uspomenu na Gospodina, ili na ona mjesta koja predstavljaju važne trenutke povijesti Crkve.

Pošaljite upit

HODOČAŠĆE BOKA KOTORSKA – ZALJEV SVETACA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit