Sarajevo i Mostar - polazak iz Rijeke

(ID: PU-2560)

Program putovanja

1. DAN 

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Mogućnost polaska iz Pule s parkirališta KONZUM - bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ uz 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati – BEZ NADOPLATE Vožnja pokraj Zagreba, preko Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3*. Nakon odmora odlazimo tramvajem do centra Sarajeva na naše prvo upoznavanje s ovim gradom i obavezno kušanje najboljih ćevapa na svijetu. Šetnja gradom prepunog poznatih osoba iz svijeta filma koje dolaze na „Sarajevo film festival“. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN 

Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, …Nastavak razgleda: Titova ulica s vječnom vatrom, Narodno pozorište, Evangelička crkva, Skenderija… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Navečer odlazimo do lijeve obale Miljacke gdje ćemo prošetati pokraj Careve džamije, Franjevačkog samostana i crkve. Šetnju ćemo završiti kod Sarajevske pivovare i pivnice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN

Nakon doručka odlazimo prema MOSTARU gdje je uz pratnju stručnog lokalnog vodiča predviđen pješački razgled grada:  Stari most, Ćejvan-Ćehajina džamija, Stari bazar, Kujundžiluk, Krađozbegova džamija, Star katolička crkva… Nakon razgleda slobodno vrijeme za fakultativni ručak ili shopping. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. U Rijeku i Pulu stižemo u kasnim večernjim satima.

Cijena

REDOVNA CIJENA: 1090 kuna

FIRST MINUTE CIJENA: 990 kuna

Cijena uključuje

prijevoz turističkim autobusom,
smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom,
pješački razgledi Sarajeva i Mostara uz pratnju stručnih lokalnih vodiča,
usluge turističkog pratitelja,
jamčevina turističkog paket aranžmana,
pripremu i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje

stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti.

Napomena

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje ; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

Sarajevo

Sarajevo

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Nalazi se na rijeci Miljacki, desnom pritoku Bosne, u istočnom dijelu sarajevsko-zeničke kotline. Prema popisu iz 1991. imao je 416.497. Wikipedia

Površina: 141,5 km²

Vrijeme: 13 °C, J vjetar brzine 14 km/h, vlažnost 40%

Stanovništvo: 527.049 (1991.) Ujedinjeni narodi

Lokalno vrijeme: subota 16:31

Koledži i sveučilišta: Sveučilište u Sarajevu

Pošaljite upit

Sarajevo i Mostar - polazak iz Rijeke


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit