INAUGURALNO KRSTARENJE BRODOM MSC MERAVIGLIA 12.11.-19.11.1.2017

(ID: PU-2454)

GARANTIRANI GRUPNI POLAZAK i GARANTIRANI PRATITELJ

Program putovanja

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
12.11. GENOVA, Italija, ukrcaj - 17:00
13.11. NAPULJ, Italija 13:00 19:00
14.11. MESSINA, SICILIJA 08:00 18:00
15.11. LA VALLETTA, MALTA 08:00 18:00
16.11. PLOVIDBA - -
17.11. BARCELONA, ŠPANJOLSKA 09:00 18:00
18.11. MARSEILLE, FRANCUSKA 09:00 17:00
19.11. GENOVA, iskrcaj 08:00 -

 

 

Vrsta kabine: Cijena po osobi na 1. i 2. ležaju:
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella, I1* 2.650 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella, O1* 3.550 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella, B1* 4.650 kn

*više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu; **broj višekrevetnih kabina je ograničen

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe 930 kn/ po osobi (plaćaju odrasli i djeca)

CIJENA ZA 3. i 4. LEŽAJ:

3.i 4. ležaj djeca do 12,99 godina krstare gratis u kabini s 2 odraslih**

3. i 4. ležaj djeca od 13 godina i odrasli: 1.940 kn po osobi/Bella kabina**; 2.090 kn po osobi/Fantastica kabina**

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE – isključivo na upit.

TRANSFER: organizirani transfer autobusom do/od luke ukrcaja: Zagreb – Genova - Zagreb 950 kn odrasli, 550 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Genova – Rijeka 900 kn odrasli, 500 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (35 pax min) isti će biti organiziran kombijem.

MSC MERAVIGLIA – ili »čudo« na hrvatskom. MSC Meraviglia je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. To je brod koji će zadiviti svoje putnike. MSC Meraviglia će uploviti u bilo koju luku diljem svijeta, proširujući tako izbor itinerera i destinacija.

S novim rasporedom unutarnjih i vanjskih područja, odgovara joj svaka sezona. MSC Yacht Club će biti proširen. Čitav strop unutarnje šetnice bit će pokriven ogromnim LED ekranom površine 480m2: digitalno nebo koje će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću. Brojni su zabavni sadržaji: tu je i zabavni i vodeni park, panoramska područja od koji zastaje dah, te dvije natkrivene šetnice. Tehnički podaci MSC Meraviglia: bruto tona 167.600 t, broj kabina 2.244, kapacitet putnika 5.714

 

Duljina 315,83 m, širina 43 m i visina broda 65 m. Otkrijte među prvima MSC Meravigliu!

Više informacija o brodu na: http://www.msckrstarenja.com/hr_hr/Brodovi/MSC-Meraviglia.aspx

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje četiri talijanska grada: Genovu, Civitavecchiu, Palermo i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia.

BARCELONA - prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra /Gotička četvrt, katalonski Barri gotic, sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike. Najznamenitije građevine u gradu su ipak djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.

Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell.

MALTA - otok Malta se nalazi u Malteškom otočju u Sredozemnom moru. Najveći je i najnapućeniji otok države Malte.

Otok se nalazi južno od Sicilije i sjeverno od Libije, a veličinom je nešto manji od Korčule. La Valletta (Il Belt=«Grad«) je glavni grad Malte. U Valletti se nalaze brojne znamenite građevine iz 16. stoljeća koje su izgrađene za vrijeme kada su otokom vladali Ivanovci. Grad odiše raznim umjetničkim stilovima kao što su: barok koji je dominantan, neoklasicizam, ali i moderni funkcionalizam u područjima obnovljenim nakon Drugog svjetskog rata. Zbog tog bogatstva Valletta jejoš 1980. upisana na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi.

Grad ima nekoliko zgrada od izuzetne povjesne važnosti, izdvajamo neke od njih:

- Konkatedrala Svetog Ivana u kojoj se nalaze najveća djela Caravaggia izgrađena je 1572. godine kao samostalna crkva Ivanovaca; malteških vitezova.

- Palača Velikog majstora iz 1571.-1574. godine danas je sjedište Malteškog parlamenta i ured predsjednika Malte. Izvorno su izgrađena oko dva velika dvorišta kojima dominira skulptura Neptuna.

- Palača Auberge de Castille et Leon - bivša rezidencija malteških vitezova, a danas zgrada predsjednika Vlade

- Utvrđenja koja su vitezovi sazidali da bi zaštitili grad od napada sastoje se od brojnih bastiona, pulubastiona, ravelina i zidina koji dosežu i do 100 m visine.

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika.

Cijena

od 2.650 kn

Cijena uključuje

krstarenje najnovijim brodom MSC flote-MSC Meraviglia, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena ne uključuje

lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo)

Napomena

DOPLATE NA BRODU: service charge (10 EUR po noći po osobi od 12 i više godina; djeca između 2-11 godina plaćaju 5 eur po noći po osobi; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), donacija UNICEF-u 1€ po osobi,naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

KRSTARENJA

 Krstarenje, sve popularniji način odmora, velikim brodovima s visokom razinom kvalitete smještaja, usluge i bogatom ponudom aktivnosti za sve putnike bez obzira na dob i očekivanja. Istražite sva svoja odredišta iz snova u jednom itinereru. Što znači da ćete se raspakirati samo jednom i smjestiti u svoju luksuznu kabinu tijekom cijelog putovanja. Nema nošenja prtljage. Nema potrebe za stalnim prijavama i odjavama. Nema prekidanja vašeg odmora niti u jednom trenutku. Brodovi su kao gradovi na moru. Elegantni ultramoderni brodovi puno su više od plovećih odmarališta, oni su nalik plovećem gradu na moru. Dok vi "živite" u centru grada, nadomak svake znamenitosti – pravog talijanskog bara, prodavaonice i duty-free trgovine, uz širok izbor svježe pripremljene autentične mediteranske kuhinje, različitih restorana sa specijalitetima koji poslužuju delicije iz cijelog svijeta. Tu su još staze za trčanje, mini golf, mini-kuglane, košarkaški tereni, tenis tereni, bazeni s hidromasažnim kadama, palube za sunčanje, dvorane, spa centar i centri za tretmane uljepšavanja, klubovi za djecu i tinejdžere, virtualne igaraonice, dizajnerski barovi i lounge saloni, glazba uživo, diskoteka i kazalište. Zatim usluge pranja rublja, medicinski centar i internet bar, satelitska TV i Wi-Fi u kabini, kako biste ostali povezani na svaki mogući način dok ste odsutni.Nije važno želite li krstariti rijekama ili po moru, sjeverno ili južno, povoljno ili luksuzno nešto će se naći i za vas.

Pošaljite upit

INAUGURALNO KRSTARENJE BRODOM MSC MERAVIGLIA 12.11.-19.11.1.2017


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit