ADVENT MILANO I TORINO - 3 DANA

(ID: PU-2591)

3 dana autobusom

GARANTIRANI POLASCI

Hotel se nalazi jako blizu metro stanice točnije 8 km od strogog centra grada.

Program putovanja

1.dan     ZAGREB/RIJEKA  – MILANO
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  5.00 sati. Vožnja preko Karlovca (moguć je polazak sa Ka Petrol 5.30) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 7.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku prvo idemo u hotel, a nakon kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar. U razgled krećemo od Milanske katedrale ili skraćeno Duomo, jedna od najljepših gotičkih katedrala u svijetu. Izrađena je od bijelog mramora, a njena čipkasta struktura dominira cijelim vanjskim dijelom. Svi znaju za Vittorio Emanuele. Galeriju sa skupim restoranima i trgovinama, pa možete u slobodno vrijeme proviriti. Zatim Milanska Scala sa jako skupim ulaznicama za poznata operna djela. Jedan od simbola Milana je svakako Sforza Castello, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358.godine i koji je završen deset godina kasnije. Pored visokih zidina i kula od cigle, unutra se nalaze dva dvorišta i palača sa djelima Bramantea i Leonarda. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan  IZLET U TORINO, posjet Egipatskom muzeju – najaviti pri kupnji aranžmana
Doručak. Fakultativni izlet (doplata) autobusom, krećemo u 9.00 sati u 150 km udaljen Torino, centar talijanske regije Piemonte, grad automobila, čokolade, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture. U gradu se nalazi i nekoliko posebnih građevina i znamenitosti koje svakako treba posjetiti i razgledati. Jedna takva građevina je i najvažniji Muzej egipatske kulture u svijetu nakon onoga u Kairu. Planirana je posjeta muzeju. Slobodno vrijeme za posjetu tradicionalnom božićnom sajmu na trgu Borgo Dora. Povratak u Milano. Noćenje.
ZA POLAZAK “SAJAM OBRTNIŠTVA U MILANU” predlažemo posjetiti ovaj dan sajam. Sve info možete naći na www.artigianoinfiera.it

3.dan MILANO  - RIJEKA – ZAGREB
Doručak. Idemo u grad gradskim prijevozom. Slobodno prijepodne u Milanu za shopping ili predlažemo posjet jednoj gotovo neuglednoj crkvi od cigle iz XV.stoljeća u kojoj je smještena famozna freska “Posljednja večera” od Leonarda da Vincija. (obavezna najava u poslovnici). Leonardo da Vinci ju je počeo raditi 1495.godine i radio ju je pune tri godine. Maksimalno može ući 30 osoba i u prostoriji gdje je smještena slika možete biti 15 minuta. Slika je zaista veličanstvena i rijetki je primjerak nečeg što može pozitivno ispuniti duh svake osobe. Iz Milana krećemo za Zagreb u 14.00 sati. Nastavljamo prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje oko ponoći.

Cijena

Cijena aranžmana po osobi :First minute 950 kn / Redovna cijena 1.050 kn

Cijena uključuje

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
smještaj u Milanu u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja sa doručkom
razgledavanja prema programu,
pratitelja tijekom putovanja,
pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
boravišna pristojba 1,50 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
izlet u Torino autobusom sa pratiteljem putovanja 130 kn po osobi (min 25 osoba) – potrebno uplatiti u poslovnici
ulaznica za Egipatski muzej i vođenje iznosi; odrasli 190 kn, djeca 15-18 iznosi 160 kn, te djeca od 06-14 godina iznosi 135 kn, a djeca do 5 godina besplatno (najava i uplata u poslovnici) – imamo samo 20 ulaznica
posjet freski „Posljednja večera“ u Milanu 130 kn po osobi – (najava i uplata u poslovnici, potrebno prije provjeriti raspoloživost)
doplata za jednokrevetnu sobu: 320 kn, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi,
putno osiguranje

Napomena

Popusti i doplate:

dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe 50% popusta
treća osoba u trokrevetnoj sobi 10% popusta.
doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 60 kn po osobi.

Milano

MilanoMilano je grad u Italiji, glavni grad regije Lombardije i milanske Provincije. Grad naseljava oko 1,3 milijuna stanovnika, dok je gradsko područje peto najveće u Europskoj uniji s procjenjenim stanovništvom od 4,3 milijuna.Vrijeme: 2 °C, Z vjetar brzine 8 km/h, vlažnost 98%Provincija: Province of MilanLokalno vrijeme: petak 15:31Stanovništvo: 1,316 milijuna (2010.) Ujedinjeni narodiKoledži i sveučilišta: Sveučilište u Milanu...

Pošaljite upit

ADVENT MILANO I TORINO - 3 DANA


kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
upit
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit