Vandal Shop

(ID: AR-1894)

Adidas, New Balance, Thor Steinar, Fred Perry, Alpha industries...

Opis ponude

Vandal shop nudi veliki izbor odjeće i obuće poznatih casual, streetwear i military brandova poput Thor Steinar, Alpha Industries, Adidas, Fred Perry , Pitbull West Coast. Na novoj, pristupačnoj lokaciji u TC Joker proširili su svoju  ponudu  navedenih brandova i proizvođača, a njihova  provjerenost  jamči kupcima svih uzrasta udobnost  i kvalitetu. Bilo da se radi o stručnjacima koji zahtijevaju maksimalnu kvalitetu i izdržljivost, subkulturama i mladima koji vole casual ili  vojni stil odijevanja, cilj Vandal Shop-a je osigurati vam najbolje iz ponude. Stručno osoblje savjetovati će vas pri kupnji i pomoći će vam u odabiru svih traženih artikala te vam osigurati brzu isporuku na području cijele Hrvatske.

Posjetite Vandal trgovine u Splitu u TC Joker i u Zagrebu u TC Avenue Mall.

 

 

Mi smo trusted Google Street View partner i nudimo Vam uslugu Google Business View koja je nastavak Street View-a kojim je Google mapirao cijeli svijet donoseći interaktivni prikaz svijeta fotografijama od 360 stupnjeva.

Google Business View namijenjen je poslovnim subjektima, odnosno svakom biznisu koji počiva na lokaciji, a nudi mogućnost da svoj biznis postavite na Google pretraživač, Google mapu i Google poslovni listing.

 

Ovdje možete vidjeti našu uslugu koju smo napravili za Vandal Shop.


Pošaljite upit

(ID: AR-1894) Vandal Shop


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit