Semisubmarine podmornica u Splitu

(ID: AR-1825)

Polupodmornica „MARIJETA“ je smještena na središtu rive i idealno je plovilo za otkrivanje podmorja podno Sustipana i Katalinića brijega. Oblikom podsjeća na pravu podmornicu, zaobljenog je trupa, crvene boje, ne uranja cijela u more nego ima podvodnu kabinu koja se nalazi 1,5m ispod morske površine. Takva izvedba omogućava vam da dio vožnje provedete na palubi i uživate u očaravajućem pogledu na Dioklecianovu palaču, zvonik sv.Duje,Marjan,svjetionik s 5792 svjetleće prizme, Sustipan.....samo par stepenica niže ulazite u čaroban svijet morskih dubina.
Svako sjedalo ima odličnu preglednost jer se sva sjedala nalaze uz prozore. Plovi brzinom od 1 do 2 čvora što je dovoljno sporo da se stignete diviti životu podmorja i njegovim stanovnicima , a da ih vaša prisutnost ne uznemirava. Ovo je plovilo idealno za zabavu cijele obitelj, a posebno ZA DJECU.
Zanimljiva ponuda su noćne vožnje s podvodnim osvjetljenjem.

Opis ponude

 

Mi smo trusted Google Street View partner i nudimo Vam uslugu Google Business View koja je nastavak Street View-a kojim je Google mapirao cijeli svijet donoseći interaktivni prikaz svijeta fotografijama od 360 stupnjeva.

Google Business View namijenjen je poslovnim subjektima, odnosno svakom biznisu koji počiva na lokaciji, a nudi mogućnost da svoj biznis postavite na Google pretraživač, Google mapu i Google poslovni listing.

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1825) Semisubmarine podmornica u Splitu


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit