Antique Bar - novo IT mjesto u gradu

(ID: AR-1854)

Antique bar, čije ime upravo asocira na bogatu prošlog ovog poznatog dalmatinskog grada, na elegantan način spaja prošlost i sadašnjost ovog dalmatinskog grada.
Antique je day&night bar koji će tijekom dana zadovoljiti sve kavoljupce, dok se navečer pretvara u elegantan noćni bar koji svojim posjetiteljima nudi zabavu, izvrsnu ponudu pića, a tu su i mini gourmet zalogaji koji će svaki izlazak učiniti kompletnim. Upravo to je i bila nit vodilja prilikom uređenja. Unutrašnjost novog bara privlači poglede kamenim zidovima, a njihova hladnoća razbijena je raskošnim detaljima, poput sivih sofa i upadljivih lustera na stropu. Otvorenjem Antiquea bara Split je dobio novu adresu za cjelodnevno uživanje na najljepšoj rivi na svijetu.

Opis ponude

 

Mi smo trusted Google Street View partner i nudimo Vam uslugu Google Business View koja je nastavak Street View-a kojim je Google mapirao cijeli svijet donoseći interaktivni prikaz svijeta fotografijama od 360 stupnjeva.

Google Business View namijenjen je poslovnim subjektima, odnosno svakom biznisu koji počiva na lokaciji, a nudi mogućnost da svoj biznis postavite na Google pretraživač, Google mapu i Google poslovni listing.

 

Ovdje možete vidjeti našu uslugu koju smo napravili za Antique Bar.

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1854) Antique Bar - novo IT mjesto u gradu


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Prikaži drugi kodPrikaži drugi kod

Pošaljite upit