Izlet u Eco selo Grabovica na Buškom jezeru

(ID: AR-1505)

Opis ponude

Eco selo Grabovica  se nalazi na Buškom jezeru(jednom od najvećih akumulacijskih jezera u Europi), desetak kilometara udaljeno od graničnog prijelaza Kamensko, uz prometnicu prema Tomislavgradu.
Novo turističko odredište koje postaje prepoznatljivo kako u Dalmaciji  i ostalim dijelovima Hrvatske tako i širom Bosne i Hercegovine  i zemljama u okruženju.

Idilično mjesto s prekrasnim pogledom na Buško jezero,u sklopu  istog je vlastito mini jezero s velikom  fontanom  i nekoliko manjih na potocima kroz eko selo što daje posebnost  ovom „rajskom“ odredištu.

Sadržaji Eco sela Grabovica su:restoran , drvena kućica,  terase  s većim brojem sjedećih mjesta i kompletnim pratećim ugostiteljskim objektima,velika svadbena dvorana s preko 500 sjedećih mjesta,kompletno opremljena,amfiteatar na otvorenom,kamena špilja,mini zoo vrt,sportski tereni, jahački klub sa štalama i konjima,veliki ograđeni koral za jahanje.
Uz apartmane za smještaj,staze za šetanje, veliki parking, tu je prelijepa vila „Grabovica“,sazidana od bijelog hercegovačkog kamena,Gromila/staro ilirsko groblje/ uz čiji zid su čuveni drevni hrastovi s mitološkom ulogom koju i danas predstavljamo našim gostima.
Prirodne ljepote,bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta,kulturna i povijesna  baština,domaća autohtona kuhinja,sve usluge koje možemo pružiti u Eco selu Grabovica sve više privlači brojne goste iz okruženja i šire.

 

Eco selo Grabovica  s velikim vlastitim  prostorom je nezaobilazno mjesto za različite organizirane skupine odraslih,đaka,djece vrtićke dobi i ostalih koji nam dolaze organizirano u posjetu.

Program za takve skupine smo osmislili u vidu poludnevnih ili cjelodnevnih izleta,ako su na bazi usluga s noćenjem takve izlete možemo ponuditi  kao dvodnevne.
Eco selo Grabovica je prikladno izletničko odredište i kao takvo je interesantno svima, od dječjeg uzrasta do umirovljenika i za sviju imamo sadržaje koji im mogu biti zanimljivi.

Naše prekrasno jezero s velikim vodoskokom unutar sela,konjički klub s konjima i ponijima,zoo vrt s preko 230 domaćih  i divljih životinja,veliki otvoreni amfiteatar,šah na otvorenom, sportski tereni za odbojku,rukomet,tenis,nogomet,dječja igraonica na otvorenom s ljuljačkama,vrtuljcima i ostalim rekvizitima za dječju igru,kamenita špilja,potoci ,vodoskoci,bazen za ribe,šetnice, vila Grabovica,sojenice,staro  ilirsko groblje sa čuvenim drevnim hrastovima…sve su to nezaobilazni sadržaji unutar  programa namijenjenih  našim gostima.Turističke menije koje nudimo za ručak su uvijek na bazi naše domaće autohtone kuhinje i  svima nudimo  nekoliko varijanti prema željama gostiju.

Naš vodič je na raspolaganju svim našim gostima koji dolaze organizirano i obilaze sve navedene sadržaje.
U ponudi Eco sela Grabovica imamo:organizaciju obiteljskih događanja  (krstitke,pričesti,krizme,rođendani,godišnjice i slično). Nudimo različite menije u sljedovima za takve obiteljske proslave,dovoljno je pozvati nas i rezervirati datum  proslave,a mi ćemo se pobrinuti da  svim gostima bude lijepo i ugodno,da se svi  odu s lijepim dojmovima i da nam se ponovo vrate.

I ostala događanja (poslovnog karaktera)…domjenci,proslave,seminari,poslovni sastanci za određene tvrtke,udruge,državne ustanove ,škole  su u djelokrugu našeg rada, organiziramo sve prema vašim upitima i željama.Posebno izdvajamo programe za đačke skupine  u osnovnim i srednjim školama,tiskamo ih svake sezone i distribuiramo  u svim školama.

Team building- u ugodnom okruženju Eco sela nudimo tvrtkama  program boravka po njihovom upitu,čiji  zaposlenici   se žele družiti,zabaviti, steći međusobno povjerenje… neformalno druženje kroz zabavu i ples u našoj drvenoj kućici koja  je i predviđena za takva događanja.

Individualne,obiteljske posjete,posjete u skupinama preko turističkih agencija,vikend posjete,prolaznici,putnici namjernici … i svi ostali su dobrodošli u naše Eco selo Grabovica.


Pošaljite upit

(ID: AR-1505) Izlet u Eco selo Grabovica na Buškom jezeru


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit