Restoran Chops Grill - steak&seafood

(ID: AR-1311)

Opis ponude

Restoran Chops Grill - steak&seafood 

                                                                                                                                                                     

CHOPS GRILL Steak & Seafood je novi restoran na splitskoj gastronomskoj mapi, otvoren u lipnju 2013. godine.  Nalazi se u centru grada, preko puta skulpture na Marmontovoj ulici, a za svoje goste nudi preko trideset stolova na prostranoj terasi uz otvorenu kuhinju gdje možete vidjeti mlade i profesionalne kuhare kako sa užitkom spravljaju moderna jela na dalmatinski način.  Osim vrhunskog mesa, ne meniju se mogu naći i zanimljive salate i tjestenine, a u jutarnjim satima služi se doručak na kojem se mogu naći klasične kombinacije doručka, ali i losos.

Posebna pažnja pridodana je vinima, koja su uglavnom iz Hrvatske, a sva jela na jelovniku pažljivo su sparena sa vinima iz ponude.  Osim klasičnog otvorenog vina kuće, CHOPS GRILL nudi i nekoliko vrhunskih hrvatskih vina na čaše.

CHOPS GRILL nudi ugodan i prozračan ambijent koji je kreirao poznati hrvatski studio Babaloo design, intimnu atmosferu u centru grada i modernu kuhinju koja uključuje odlične steakove, riblje specijalitete sa grill-a (bez kostiju), odlične i inovativne tjestenine i rižote te ukusne salate.

CHOPS GRILL Steak & Seafood ima 55 stolova za na natkrivenoj terasi za ukupno 107 osoba.  Svi naši stolovi mogu se spajati u veće stolove.  U unutarnjem dijelu restorana možemo smjestiti do 10 osoba, a unutarnji dio može se i privatizirati.

Tko priprema vašu hranu?
Naš glavni kuhar je Ivan Nikolić – mlad, profesionalan, smiren i ambiciozan i možete ga vidjeti kako sa pažnjom pripravlja jela u našoj otvorenoj kuhinji.  Ivan je proveo više od četiri godine na čelu kuhinje restorana Apetit u Splitu, a svoje iskustvo i ambiciju, te savjete svog mentora, jednog od najpoznatijih hrvatskih kuhara, prenio je u koncept i jelovnik Chops Grill-a, koji je stvarao zajedno sa vlasnicima, dok nakon dugih mjeseci rada nije postalo jasno što će točno Chops Grill biti i kakav je to utisak koji se želi ostaviti na goste. Među Ivanovim preporukama su ukusni domaći makaroni sa Korčule sa pršutom u umaku od tartufa ili za one malo gladnije, biftek u umaku od pečenih škampi poslužen sa škampom sa grill-a.  Za prste lizat!

Moramo napomenuti da je kuhinja restorana Chops Grill otvorena, pa ako vas zanimaju male tajne velikih majstora kuhinje, možete zaviriti kako se priprema vaše jelo!


Pošaljite upit

(ID: AR-1311) Restoran Chops Grill - steak&seafood


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit