Restoran Brasserie on 7

(ID: AR-1318)

Opis ponude

O nama

Smješten na samoj rivi sa pogledom na splitsku luku, okružen spektakularnom bezvremenskom kulisom, svojim modernim ambijentom, kvalitetnom uslugom i visokim standardom kuhinje Bresserie on 7 se ističe kao jedan od najatraktivnijih restorana u splitskoj gastro ponudi.

Izbor menu-a, lokacija i sjedeći kapacitet nudi vam široke opcije za uživanje u našem restoranu.

Doručak

Krenite u dan sa doručkom svjetskog standarda, gledajući kako se riva budi iz sna. Naš menu pokriva sve, od francuskih peciva, sviježe iscijeđenih sokova i kave. Za ljubitelje doručka nudimo i tradicionalni engleski doručak, francuski tost i jaja benedikt. U ponudi imamo i zdrave opcije koje uključuju granolu i voće.

 

Ručak

Ručku pristupamo u ležernom, opuštenom stilu servirajući Nicoise salatu, grillarne filete ribe, gurmanske club sendviče i burgere od odležane govedine. Tome dodajte jos i čašu vina ili osvježavajući koktel i uživajte u pogledu na luku i jahte koje uplovljavaju i isplovljavaju. Prije nego odete ne zaboravite isprobati neke od torti i deserata iz naše ponude spravljenih od strane našeg chefa slastica.

Večera

Zalaskom sunca naš se chef kuhinje užurbano priprema za vaše gastronomsko putovanje hrvatskom suvremenom kuhinjom. Naš večernji menu je pomno stvaran  tako da bi promovirao hrvatsku gastronomiju na svjetskoj razini oplemenivši je sa francuskim klasicima. Na primjer rižoto od jelena sa dodatkom slatkog kruha, naša slavna dekonstrukcija bajadera ili čokoladna terina.
Za  ljubitelje gastronomije/gurmane preporučujemo naš degustacijski menu od 4 slijeda sa opcijom pariranja vina uz svaki slijed.

Chef

Goran Dedić Zanko je stjecao svoje kulinarsko iskustvo pod vodstvom nekih od najboljih chefova u  hotelima sa 4 i 5 zvjezdica.  Motivaciju i inspiraciju nalazi u modernoj kuhinji prepoznajući važnost okusa, tekstura i prezentacije. Donosi svjež i inovativan stil u kuhinju i općenito u gastronomsku scenu grada.

 


Pošaljite upit

(ID: AR-1318) Restoran Brasserie on 7


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit