Izlet u Nacionalni park Kornati

(ID: AR-321)

Svakoga dana naši brodovi plove iz Biograda na nezaboravan cjelodnevni izlet u Nacionalni park KORNATI. Kornatski arhipelag raskošan je i jedinstven u svojoj ljepoti.
Skupina od 152 otoka, otočića, hridi i rtova područje je na kojem se doživljavaju veličina i iskonska snaga prirode.

Opis ponude

 

Izlet u Nacionalni park Kornati

Nas izlet izgleda ovako:


Krecemo iz Biograda n/m u 9:00 i plovimo prema Kornatima.

Na samom polasku gostima posluzujemo aperitiv i kekse.  Oko 10:00 posluzujemo dorucak, sendvic sunka-sir. Tokom cijelog putovanja gostima je na raspolaganju hladno pice (sok, voda, vino ) u neogranicenim kolicinama. Sve je flasirano.
Tokom putovanja, gostima je naraspolaganju vodic, koji objasnjava rutu izleta, te gostima stoji na raspolaganju za sva pitanja. 

Prva pauza je u Parku prirode Telascica. Gosti imaju 2 sata za kupanje, ragledavanje i odmor.


Nakon toga idemo na kornatski otok Katina, gdje posluzujemo rucak u ribarskoj kucici. Katina je mali otok, koji svojim mirom i tisinom usitinu ucini da gosti osijete iskonsku prirodu Kornatskih otocja. Posebnost, koju volimo istaknuti, jest upravo rucak na Katini, gdje nema nikoga osim nasih gostiju, te nakon rucka gosti imaju pauzu za kupanje u cistom kornatskom moru il iza penjanje na obliznje brdo s kojeg se pruza pogled na cijelo kornatsko otocje.Za rucak se posluzuje riba i meso sa grilla te salata. Ukoliko se radi o vegetarijancima, bez ikakvih problema, prilagodimo menu njihovim zeljama. 

Povratak u Biograd je u 17:30.

Cijena

270,00


Pošaljite upit

(ID: AR-321) Izlet u Nacionalni park Kornati


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit