Hotel Central Vlašić Bosna i Hercegovina

(ID: AR-1489)

Opis: Europskim standardom izgrađen
hotel koji je smješten na visoravni u blizini
nekada vrlo poznate skakaonice.

Opis ponude

Hotel Central Vlašić Bosna i Hercegovina

U najatraktivnijem dijelu, blizu svakodnevnog zbivanja, tačnije rečeno, u srcu Babanovca nalazi se novootvoreni Hotel Central koji nudi vrhunsku uslugu, udobnost i odmor tokom cijele godine. Idealno je mjesto, kako za zimske (skijanje, snowboarding, sankanje), tako i za ljetne aktivnosti (planinsko pješačenje, biciklizam, šetnje).

Pored hotelskog smeštaja gostima stoje na raspolaganju: kafe-bar, restoran i ljetna bašta. Hotel takođe nudi uslove za zabave, seminare, konferencije, svadbe i ostale razne proslave. Na raspolaganju stoji i vlastiti parking. Ljubazno osoblje Central hotela na Vlašiću bit će Vam na svakom koraku na usluzi, kako bi vaš boravak u ovom hotelu bio ugodan i sadržajan.

Ovaj hotel, koji je uređen po evropskim standardima raspolaže savremenoopremljenim dvokrevetnim sobama i višekrevetnim apartmanima, koje osiguravaju udoban smještaj gostiju. Svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i sav ostali komfor kao i mogucnost korištenja interneta. U cijenu pansiona uključen je i doručak.

Hotel Central posjeduje savremeni novouređeni restoran u kojem se osjećate kao u vlastitom domu. Ovaj restoran pružit će Vam zadovoljstvo ručka, večera i ispijanja kafe u diskretnom ambijentu. Restoran hotela Central je Vaš najbolji izbor, naravno ako ste gost hotela, ali i za organiziranje seminara, svadbi i ostalih sličnih prilika zbog mogućnosti restorana da primi veliki broj gostiju.

Hotel Central posjeduje moderno uređene sobe i apartmane, a ponudu istih pogledajte u tabeli ispod. Navedene cijene su sa PDV-om i važe za 1 osobu po danu. Za sve naše goste obezbijeđen parking.

  • Skijalište: 50 m
  • Trgovina: 80 m
  • Opis: Europskim standardom izgrađen hotel koji je smješten na visoravni u blizini nekada vrlo poznate skakaonice.
  • Sobe i apartmani su naročito dobro opremljeni s modernim namještajem, sušilom za kosu, SAT TV, telefon.
  • Prehrana: buffet doručak i večera.
  • Sadržaj: Recepcija, restoran a-la-carte, caffe bar, vanjska terasa.
  • Parking je ispred hotela.

 

  • Uključeno u cijenu:

- piće dobrodošlice
- besplatno iznajmljivanje skijaške opreme
- skijaške karte


Pošaljite upit

(ID: AR-1489) Hotel Central Vlašić Bosna i Hercegovina


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit