Smještaj u Sutivanu na otoku braču, Hrvatska

(ID: AR-1086)

Smještaj u Sutivanu na otoku braču, Hrvatska

Opis ponude

Sutivan je malo mjesto na najvišem hrvatskom otoku Braču. Mjesto se nalazi na sjeverozapadnoj strani otoka, sučelice gradu Splitu od kojeg ga dijeli 13km zračne linije. Sutivan se smjestio u prirodnom amfiteatru brežuljaka prekrivenih borovinom i maslinama
u središtu kojeg se nalazi slikovita Sutivanska luka.

U smjeru istoka nalazi se mjesto Supetar (10km) sa trajektnom lukom, poveznica otoka s kopnom, najveće mjesto na otoku te epicentar noćnog provoda.

Na južnoj strani otoka nalazi se mjesto Bol sa znamenitom plažom "Zlatni rat", istinskim biserom Jadrana, te odredištem svih onih koji se žele na najrazličitije načine zabaviti na moru (surfanje, jet-ski,itd...) i oko njega (neponovljiva plaža, brojni restorani)

Najviši vrh otoka, Vidova gora, mjesto je kao stvoreno za popunjavanje Vašeg obiteljskog fotoalbuma. Prekrasan pogled na Brač i okolni akvatorij neće Vas sigurno ostaviti ravnodušnim, kao ni lokalni specijalitet-bračka janjetina spremljena u obližnjem restoranu.

Podno Vidove gore smjestila se jedinstvena pustinja "Blaca", stari kompleks samostana usred divlje prirode,Primjer je to kako i u najsurovijim uvjetima ljudi nađu snage i razloga da opstanu i odole svim iskušenjima.

Ukoliko pak volite obiteljski odmor, brojne plaže i plažice prostrte ispod borove šume, nemorate tražiti dalje, Sutivan je pravo mjesto za Vas.
Plaže se nalaze kako u samom centru mjesta, tako i svuda naokolo. Prema zapadu otoka nailazite na niz plaža i uvala,koje i za vrijeme najveće gužve nude osamu i mir u hladu borove šume, te osvježenje u kristalno čistom moru.Bilo pješice ili automobilom, svatko če pronaći svoje omiljeno mjesto na kojem če uživati u iskonskoj ljepoti mediterana.


Pošaljite upit

(ID: AR-1086) Smještaj u Sutivanu na otoku braču, Hrvatska


datum dolaska*
v
datum odlaska*
v
broj osoba*
djeca*
upit

kontakt podaci

ime*
prezime*
telefon*
e-mail*
adresa
poštanski broj
grad
država
v
Captcha slika
Show another codePrikaži drugi kod

Pošaljite upit